Αποχωρεί από το κανάλι η Μαρία Σαγανά.
Στη θέση της στον Alpha παραμένει κανονικά η διευθύντρια Προγράμματος, Λυδία Μιχαήλ. Η έντονη φημολογία που υπάρχει τις τελευταίες ώρες περί απομάκρυνσής της από τον σταθμό, δεν επιβεβαιώνεται από το ρεπορτάζ του zappIT. Η Λυδία Μιχαήλ συνεχίζει στο κανάλι και μάλιστα, προχωρά ήδη στον σχεδιασμό του προγράμματος για τη νέα σεζόν.
Η Λυδία Μιχαήλ, μετά από πολυετή συνεργασία με τον Alpha, ανέλαβε τη διεύθυνση Προγράμματος τον Οκτώβριο του 2018. Η ίδια επιχειρεί να κάνει άνοιγμα σε νέα πρόσωπα με νέες ιδέες, σε μια προσπάθεια να δώσει νέα πνοή στο κανάλι,
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες μας, ωστόσο, από τον σταθμό αποχωρεί η Μαρία Σαγανά. Η υπεύθυνη ψυχαγωγίας και format του Alpha παραιτήθηκε από το κανάλι, δίνοντας τέλος στη συνεργασία τους.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
