Ευθύμης Γεωργόπουλος: «Μου αρέσει που ο Γεράσιμος δεν κάθεται φρόνιμα στη Γυναίκα χωρίς όνομα»

Ευθύμης Γεωργόπουλος

«Είναι λίγο fire starter αυτός ο άνθρωπος...»

Ο Ευθύμης Γεωργόπουλος έχει ξεχωρίσει για τους τηλεθεατές του καθημερινού σίριαλ μέσα από το ρόλο του Γεράσιμου Χατζή τον οποίο και υποδύεται.

Ο νεαρός ηθοποιός μίλησε στη Μαίρη Αρώνη και την κάμερα του «Πρωινού» για την εμπειρία των γυρισμάτων στη «Γυναίκα χωρίς όνομα» ενώ αποκάλυψε και αρκετά στοιχεία που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνον.

«Για την «Γυναίκα χωρίς όνομα» είχαμε επαφές από την πρώτη σεζόν, οπότε μάλλον ήταν κάτι που θέλαμε πολύ και από τις δύο πλευρές και τελικά καταφέραμε να γίνει. Ο ρόλος μου είναι του κακού, του Γεράσιμου Χατζή, για τους υπόλοιπους αλλά σίγουρα όχι συμπαθής. Είναι λίγο fire starter αυτός ο άνθρωπος, δεν κάθεται φρόνιμα. Όταν είμαστε μικροί λατρεύουμε τους ήρωες αλλά όταν μεγαλώνουμε, καταλαβαίνουμε τους κακούς. Αυτό είναι ακριβώς που μου αρέσει αυτή τη στιγμή. Πως παίρνω δηλαδή ένα ρόλο έξω από εμένα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Ευθύμης Γεωργόπουλος δεν δίστασε να παραδεχθεί πως θεωρεί τον εαυτό του… παλιομοδίτη όσον αφορά το Instagram και τα social media!