The Voice: Έκανε πρεμιέρα με λάμψη και νέες αφίξεις

The Voice

Η "φωνή" του Γιώργου Καπουτζίδη επέστρεψε στο πλατό! Ποια ήταν η πρώτη δήλωση της Ελεονώρας Ζουγανέλη;

The Voice of Greece, το απόλυτο μουσικό show επέστρεψε -μετά από μια επεισοδιακή αναμονή- για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στον ΣΚΑΪ, το βράδυ της Παρασκευής. Οι αλλαγές ήταν βασικές και εμφανείς από το πρώτο δευτερόλεπτο όταν καλωσόρισε το κοινό ο Γιώργος Λιανός. Η δεύτερη αλλαγή ακολούθησε ελάχιστα λεπτά αργότερα, όταν υποδέχτηκε στη σκηνή του The Voice, για πρώτη φορά την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Η αγαπημένη παρέα των Πάνου Μουζουράκη, Έλενας Παπαρίζου και Σάκη Ρουβά είναι και φέτος εδώ. Τελευταία εμφανίστηκε στη σκηνή η Χριστίνα Μπόμπα.

«Σίγουρα θα μας λείψει πάρα πολύ ο Γιώργος Καπουτζίδης, όπως και ο Κωστής Μαραβέγιας και η Λάουρα Νάργες», είπε η Έλενα Παπαρίζου κι εκείνη τη στιγμή ακούστηκε η φωνή του Γιώργου Καπουτζίδη που είχε μπει μέσα στον Γιώργο Λιανό!

«Από όπου και να το πάρεις η νίκη γέρνει σε μένα», είπε η Ελεονώρα Ζουγανέλη, δείχνοντας από την αρχή τις άγριες διαθέσεις της.

Το «The Voice of Greece» δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις εννέα το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.