Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου: Ξεσπά η ηθοποιός! «Συκοφαντήθηκα! Ήθελαν να βγάλουν ότι δεν είμαι νορμάλ»

Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου

«Σίγουρα με στεναχώρησε και με δυσκόλεψε μέχρι να βρω την άκρη».

Στην εκπομπή “Καλοκαίρι not” έδωσε συνέντευξη η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου, η οποία αποκάλυψε πως τελικά δεν θα παντρευτεί, ενώ είχε πει το “ναι” στην πρόταση γάμου.

«Δεν παντρεύομαι τελικά! Εγώ πιστεύω ότι το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που πυροδοτεί μεγάλες αποφάσεις και μεγάλες εκρήξεις. Είχα πει το ναι στην πρόταση γάμου, αλλά και οι δύο το ξανασκεφτήκαμε και δεν θα γίνει το μεγάλο βήμα. Είμαι μια χαρά γιατί καλύτερα να σου βγει το όνομα, παρά το μάτι. Η παροιμία είναι ανάποδα. Για μένα είμαι πολύ καλύτερα, δεν κάναμε το μεγάλο βήμα, δεν πληγωθήκαμε και δεν τσακωθήκαμε.

Είναι λίγο περίεργο να έχεις μια πορεία ήσυχη ζωής και καριέρας και ξαφνικά να διακόπτεται από θέματα… Ευτυχώς ήταν μια παρένθεση. Κρίμα για τα περιουσιακά να γίνονται πράγματα που δεν είναι ωραία, κρίμα να συκοφαντούνται άνθρωποι, όπως εγώ…

Ήταν συκοφαντία… Αν ξαφνικά είσαι νορμάλ και παραγωγικός επί 17 χρόνια και κάποιος πάει να σε βγάλει ότι δεν είσαι νορμάλ και παραγωγικός, είναι φοβερή συκοφαντία. Ευτυχώς ήταν παρένθεση, δεν επηρέασε τη ζωή μου, τους φίλους μου, τις παρέες μου. Σίγουρα με στεναχώρησε και με δυσκόλεψε μέχρι να βρω την άκρη», είπε μεταξύ άλλων η Τριαντάφυλλη Μπουτεράκου.