Σταμάτης Κωβαίος: «Ό,τι ήταν να δείξω στο παιχνίδι το έδειξα! Πιστεύω ότι…»

Σταμάτης Κωβαίος

"Στο άμεσο μέλλον θέλω..."

Ο Σταμάτης Κωβαίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμέτοχη του στο MasterChef. Ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή και μεταξύ άλλων μίλησε για την συμμετοχή του στο παιχνίδι του Star, αλλά και για το επαγγελματικό του μέλλον.

Ήταν θετική η συμμετοχή σας στο παιχνίδι πιστεύετε;

Ό,τι ήταν να δείξω στο παιχνίδι το έδειξα, και μαγειρικά και τι χαρακτήρα έχω. Πιστεύω ότι και οι κριτές είδαν και ο κόσμος, και το βλέπω και τώρα που είμαι έξω. Το εισπράττω με τις προτάσεις που έχω για δουλειά, με τη χαρά του κόσμου όταν με βλέπει…

Έχετε αξιοποιήσει κάποια από αυτές τις προτάσεις για δουλειά;

Ναι, δουλεύω στη Γλυφάδα στον «Νικόλα της Σχοινούσας», ένα μαγαζί με θαλασσινά, και έχω αναλάβει και ένα κέτερινγκ στη Βάρης Κορωπίου, το «Magestic». Αυτοί οι τρεις μήνες παραμονής μου έχουν αξιοποιηθεί υπέρ του δέον, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Τι σκέφτεστε για το μέλλον;

Στο άμεσο μέλλον θέλω να ανοίξω ένα μαγαζί. Πιστεύω ότι η σωστή συγκυρία. Αυτή η δημοσιότητα που αποκτάς σε ένα τέτοιο παιχνίδι, αν ξέρεις να τη διαχειριστείς σωστά, σου βγαίνει σε καλό τις περισσότερες φορές. Είναι και το θέμα τύχης.

Μαρία Μπεκατώρου: «Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω, αλλά…»