MasterChef: Οι κριτές έκαναν τον απολογισμό τους λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό!

MasterChef

Δείτε όλα όσα είπαν Ιωαννίδης – Κουτσόπουλος – Κοντιζάς στη Φωλιά των Κου Κου!

Λίγες ώρες πριν τον αποψινό μεγάλο τελικό του MasterChef, οι τρεις κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς, βρέθηκαν στη Φωλιά των Κου Κου, όπου έκαναν τον δικό τους απολογισμό για τη σεζόν και μίλησαν, φυσικά, και για τους δύο φιναλίστ.

Αντιδράσεις πριν τον τελικό! Έστειλαν πιάτο της Σπυριδούλας στον Gordon Ramsay!

«Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος εμείς οι τρεις το διασκεδάσαμε. Περάσαμε πολύ όμορφα και ζήσαμε πολύ όμορφα μαζί με τα παιδιά κάποιες στιγμές που είναι θεωρώ μοναδικές. Φέτος είχαμε διαφορετικούς χαρακτήρες από τους περσινούς», ήταν μερικά σχόλια του Πάνου Ιωαννίδη.

«Το πάρα πολύ σημαντικό φέτος είναι ότι μέσα από το MasterChef φέτος τα μηνύματα ήταν πάρα πολλά. Η ιστορία του Ζαχίρ ήταν το ένα από αυτά. Μέσα από τον Χρήστο που έγινε πάρα πολύ αγαπητός, αυτό το κομμάτι της ντοπιολαλιάς “απενοχοποιήθηκε”. Αν το δεις από απόσταση όλα αυτά τα μηνύματα είναι πολύ ισχυρά κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος που ήμασταν μέρος αυτού», τόνισε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Το σημαντικό για μένα είναι που ασχολείται ο κόσμος με τη μαγειρική. Δεν είναι ντοκιμαντέρ το MasterChef, είναι ένας διαγωνισμός που έχει πολλά στοιχεία. Έχει το μαγειρικό, έχει το ριάλιτι, έχει ξεδίπλωμα χαρακτήρων, αλλά το βασικό όχημα είναι η μαγειρική. Και ο στόχος και ο σκοπός του είναι, όπως το βλέπε εγώ, να ασχολείται ο κόσμος περισσότερο με τη μαγειρική», σχολίασε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Δείτε όλα όσα είπαν οι τρεις κριτές του MasterChef…

Διαβάστε εδώ περισσότερα για τον διαγωνισμό μαγειρικής του Star!