Nomads: Αυτός είναι ο τρίτος μονομάχος της εβδομάδας! Ψηφίστηκε ομόφωνα από την ομάδα!

Nomads

Ποιος παίκτης θα βρεθεί στην αρένα με τον Μάριο Ακριβόπουλο και την Τόνια Σολανάκη;

Σπουδαία νίκη πήραν οι Κροκόδειλοι του Nomads στον αγώνα ασυλίας. Οι μπλε κατάφεραν να επικρατήσουν με 10-8 και θα επιστρέψουν αλώβητοι στη Σαβάνα, καθώς δεν θα χρειαζόταν να ψηφίσουν για τον τρίτο μονομάχο της Κυριακής.

Οι Λεμούριοι, από την άλλη, βρέθηκαν ξανά σε αυτή τη δυσάρεστη θέση και κλήθηκαν να ψηφίσουν μεταξύ τους, προκειμένου να υποδείξουν τον παίκτη, που θα μονομαχήσει την Κυριακή στην αρένα.

Να υπενθυμίσουμε πως η χαμένη ομάδα έβγαλε έναν μονομάχο, καθώς οι Μάριος Ακριβόπουλος και Τόνια Σολανάκη είναι ήδη υποψήφιοι προς αποχώρηση, καθώς αυτή ήταν η ποινή τους επειδή προσπάθησαν να μιλήσουν σε κινητό τηλέφωνο. Και επίσης λόγω αυτού του γεγονότος θα υπάρξει διπλή αποχώρηση την Κυριακή.

Η Σίσσυ Ζουρνατζή, λοιπόν, ψηφίστηκε ομόφωνα από τους συμπαίκτες της και την Κυριακή θα βρεθεί με τη σειρά της στην αρένα. Στο φινάλε της ψηφοφορίας, ο Σάββας Πούμπουρας τους ανακοίνωσε ότι αύριο θα γίνει κανονικά το παιχνίδι αρχηγών και αυτός που θα χάσει θα υποδείξει από την ομάδα του τον τέταρτο μονομάχο.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το Nomads!