Ο Νίκος Μάνεσης μεγάλος νικητής της φετινής σεζόν

Νίκος Μάνεσης

Ο δημοσιογράφος τόλμησε και έφερε στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment.

Ένα από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που, αδιαμφισβήτητα, κέρδισαν στη φετινή κούρσα της τηλεθέασης τις εντυπώσεις αλλά και την πρωτιά είναι ο Νίκος Μάνεσης.

Η «αποστολή» του αρκετά δύσκολη μια και έπρεπε να προτείνει στους τηλεθεατές μια ενημερωτική εκπομπή με διαφορετική δομή και θεματολογία από αυτές του ανταγωνισμού αλλά και να δώσει μια άλλη πνοή στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και να αλλάξει τηλεοπτικές συνήθειες ετών, με την εμπειρία, την αμεσότητά και το χιούμορ του.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου που το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σήκωσε αυλαία έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου που η εκπομπή ολοκλήρωσε τον φετινό κύκλο της, η τηλεθέαση που κατέγραψε μόνο χαμόγελα ικανοποίησης δίνει στον Alpha καθώς η συγκεκριμένη ζώνη χτίστηκε σταθερά και με πολύ γερά υλικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για την περίοδο 9/9/2017- 15/7/2018, Σαβ & Κυρ 10:00- 13:00, η εκπομπή του Νίκου Μάνεση έκλεισε με πρωτιά στη ζώνη προβολής της.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» ήταν πρώτο στη ζώνη προβολής του στο σύνολο πληθυσμού, καταγράφοντας 18,2% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό πάνω από 4,2 μονάδες (ΣΚΑΙ 14,0% με ενημερωτικά προγράμματα , Star 11,6% με παιδικά προγράμματα)

Πρωτιά σημείωσε και στο δυναμικό κοινό 18- 54 όπου κατέγραψε 19,7% και άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό πάνω από 7,4 μονάδες (Star 12,3%, ΣΚΑΪ 9,1%)