Φουσκώνουν μπαλόνια με τη μύτη, σύρουν λεωφορεία με τα αφτιά, περνούν μέσα από ρακέτες του τένις

Διαβάστε: Οι άνθρωποι που διεκδικούν μια θέση στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες

Στο «Guinness World Records Show»  παρακολουθούμε απίστευτες ιστορίες και κατορθώματα ξεχωριστών ανθρώπων με ιδιαίτερες ικανότητες, που ταξίδεψαν από όλο τον κόσμο για να παρουσιάσουν το ρεκόρ τους ή να διεκδικήσουν μια θέση στο διάσημο βιβλίο ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Αυτή την Πέμπτη στις 23:00 στο MEGA:

‘Ενας νεαρός από την Μ. Βρετανία, διεκδικεί μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ φουσκώνοντας με την μύτη όσα περισσότερα μπαλόνια μπορεί, μέσα σε 3 λεπτά.

‘Ενας 79χρονος από την Αγγλία, διεκδικεί τον τίτλο του ανθρώπου με τα περισσότερα piercing, έχοντας 240 σκουλαρίκια σε όλο του το σώμα. Ο ίδιος μας αποκαλύπτει πως έβαλε το πρώτο σκουλαρίκι στην ηλικία των 60 χρόνων,  όταν πια συνταξιοδοτήθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος.

Ένας νεαρός σε αναπηρικό αμαξίδιο από την Αμερική, επιχειρεί να πραγματοποιήσει ένα άλμα εις ύψος 60 εκ.

Ο Τούρκος κάτοχος του ρεκόρ για την μεγαλύτερη μύτη, των 8.8 εκατοστών, θα διατηρήσει τον τίτλο;

Ένας 60χρονος από την Αγγλία προσπαθεί να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, σύροντας με τα αυτιά του ένα λεωφορείο 10 τόνων.

Η γυναίκα λάστιχο επιχειρεί να περάσει ολόκληρο το σώμα της μέσα από μια ρακέτα του τένις, όσες περισσότερες φορές μπορεί, μέσα σε 2 λεπτά.

Μια 18χρονη χορεύτρια προσπαθεί να κάνει τις περισσότερες πιρουέτες, μέσα σε 2 λεπτά.

Ο διάσημος πλέον Σουλτάν, που έχει ύψος 2.46εκ. θα διατηρήσει άραγε τον τίτλο του ψηλότερου άνδρα και φέτος;

Ο Ιταλός Bruno μας εκπλήσσει με την πρωτοτυπία του, καθώς επιχειρεί να κάνει σαπουνόφουσκες έχοντας μέσα στο στόμα του μια αράχνη.