Η αποχώρηση-έκπληξη στο Greek Idol και η λαμπερή εμφάνιση Albano & Πλούταρχου

Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες στιγμές του show

Όπως κάθε Σάββατο, το zappIT έκανε το δικό του live με τα σχόλιά σας, τις αποκλειστικές μας πληροφορίες και  φωτογραφίες από τα παρασκήνια. Για να δείτε τι έγινε στο live μας, κάντε κλικ εδώ  

Το show ξεκίνησε με όλους τους διαγωνιζόμενους στη σκηνή να τραγουδούν Σάκη Ρουβά:

Πρώτος από τους συμμετέχοντες, τραγούδησε ο Παναγιώτης ενώ από το κοινό τον παρακολουθούσε ο πατέρας του.

 
Ήρθε από την Αμερική για να τον δει live στο show:

Μετά την εμφάνιση της Ερωφίλης, ο Κώστας Καπετανίδης σχολίασε… τα κιλά της. Της είπε ότι «όταν έχουμε» κοιλίτσα, δε φοράμε τέτοια ρούχα… Δείτε το:

Η Μαλού κέρδισε τις εντυπώσεις:

Πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή πήρε η Κέρεν, η οποία δήλωσε ότι έχασε κιλά για να αισθάνεται καλύτερα στην τηλεοπτική πίστα του show:

Στις 23:00 ανέβηκαν στη σκηνή του «Greek Idol» ο Albano Carrissi και ο Γιάννης Πλούταρχος και ερμήνευσαν μαζί το «Felicita» ή στα ελληνικά… «Με μια σου ματιά».

Ο Albano έκανε πρόταση on air στην Ρούλα Κορομηλά να παρουσιάσει το ιταλικό φεστιβάλ τραγουδιού στο Σαν Ρέμο (Διαβάστε εδώ το σχετικό άρθρο).

Οι εκπλήξεις όμως δε σταμάτησαν εκεί… Στη σκηνή του Greek Idol έγινε live η απονομή του 15 φορές πλατινένιου δίσκου του Albano και του Γιάννη Πλούταρχο (Διαβάστε εδώ το άρθρο).

Στο τέλος του show έμειναν στη σκηνή ο Παναγιώτης και ο Δημήτρης.

Δευτερόλεπτα αργότερα, η Ρούλα ανακοίνωσε ότι ο Δημήτρης είναι αυτός που αποχωρεί, αν και για πολλούς ήταν ένα από τα φαβορί…

Δείτε τη χθεσινή ερμηνεία του Δημήτρη:

Διαβάστε ακόμα: Τι είπε στο zappIT ο Δημήτρης για την αποχώρησή του – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του Greek Idol