Game of Thrones: Αυτή είναι η χειρότερη σκηνή σύμφωνα με τους παραγωγούς!

Thrones

Δείτε ποια σκηνή επέλεξαν ως την χειρότερη οι David Benioff και Dan Weiss.

Αυτή την εβδομάδα εκτός από να παρακολουθούμε ένα κομμάτι πάγου να λιώνει και το teaser που ακολούθησε, είχαμε και την Κυριακή στο φεστιβάλ SXSW το πάνελ με τους παραγωγούς David Benioff και Dan Weiss και της ηθοποιούς Maisie Williams και Sophie Turner.

Στο πάνελ μαζί με άλλα αποκάλυψαν ότι η όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς θα είναι μόνο έξι επεισόδια και και ο Ed Sheeran θα συμμετέχει στην 7η σεζόν. Οι  Benioff και Weiss όμως μοιράστηκαν και μια ακόμα ενδιαφέρουσα πληροφορία, τη χειρότερη σκηνή για το Game of Thrones. Δεν είναι κάτι αμφιλεγόμενο, όπως αυτό που συνέβη στο Sansa, ή μια ριζική απομάκρυνση από τα βιβλία (γκουχου γκουχου Dorne). Η χειρότερη σκηνή κατά τους παραγωγούς της σειράς έγινε κατά τη διάρκεια του πρώτου επεισοδίου»Winter is coming» (που είναι και η μόνη φορά που ολόκληρη η οικογένεια Stark, και Jon και Theon, εμφανίστηκαν μαζί σε μία σκηνή).

«Υπάρχει μια σκηνή στο πιλοτικό επεισόδιο που μπορεί να είναι η χειρότερη σκηνή που έχουμε γράψει ποτέ – ίσως η πιο ενοχλητική – με τα αγόρια Stark και τον Jon Snow και τον Theon,» δήλωσε ο Benioff. «Είναι όλοι εκεί κουρεύονται και ξυρίζουν ο ένας τον άλλο. Ήταν όλοι γυμνοί από τη μέση και επάνω, και κάποιος που βλέπει τη σκηνή μπορεί να σκεφτεί «Περιμένετε, γιατί είναι αυτό εδώ;» Ο μόνος λόγος που έγινε η σκηνή είναι γιατί  δεν υπήρχε συνέχεια ανάμεσα στις σκηνές στο πιλοτικό όπου οι γενειάδες τους και γενικά η εμφάνιση τους  ήταν τελείως διαφορετική. Οι πρώτες σκηνές του πιλότου γυρίστηκαν ένα χρόνο πριν, οπότε τα αγόρια της σειράς σε αυτό το διάστημα είχαν μεγαλώσει, είχαν αρκετές αλλαγές στην εμφάνιση τους. Η σκηνή με το ξύρισμα γυρίστηκε ένα χρόνο μετά για να δικαιολογήσει τις αλλαγές αυτές.

https://www.youtube.com/watch?v=C3TEjEuSeSE

Πηγή: gameofthrones-grfans.com