Ο Νίκος Γαλανός πέθανε ήσυχα στο σπίτι του. Στο πλευρό του ήταν η σύντροφός του.
Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει τις τελευταίες ώρες η είδηση πως ο Νίκος Γαλανός, ο τελευταίος ζεν-πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών. Ο σπουδαίος ηθοποιός έδινε το τελευταίο διάστημα γενναία μάχη με τον καρκίνο.
Η τελευταία του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, “Η Γη της Ελιάς”, όπου για τρεισήμισι σεζόν ενσάρκωνε τον ρόλο του Ισίδωρου Βρεττάκου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης δραματικής σειράς, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της θλιβερής είδησης, έκανε μία ανάρτηση στα social media, για να αποχαιρετήσει με τον δικό του τρόπο τον αείμνηστο ηθοποιό.
Νίκος Γαλανός: Το MEGA αποχαιρετά τον σπουδαίο ηθοποιό – Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο
“Καλό ταξίδι στο φως άρχοντα”, έγραψε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Γεωργίου, δημοσιεύοντας μία κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα της “Γη της Ελιάς”.
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Βίκυ Χατζή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο Νίκος Γαλανός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του.
«Ο καταξιωμένος πρωταγωνιστής έδινε γενναία μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο δεν τα κατάφερε. Οι δυνάμεις του τον εγκατέλειψαν στο σπίτι του. Στο πλευρό του βρίσκονταν η σύντροφός του, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, διαπίστωσε τον θάνατό του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Χατζή.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ