"Σας έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα; Σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση; Σας έχω δείξει ότι έχω βαρεθεί ή έχω παραπονεθεί; Ό,τι μου λέτε το ακούω και το δέχομαι".
Σε κλάματα ξέσπασε η Γεωργία στο σημερινό (13/11) επεισόδιο του My Style Rocks, μετά την κριτική που άκουσε από τον Δημήτρη Σκουλό. Η παίκτρια του reality μόδας ήταν ήδη φορτισμένη από τα λόγια του Στέλιου Κουδουνάρη, ο οποίος της έκανε παρατήρηση όταν είδε τα καρτελάκια αγοράς να βρίσκονται ακόμα επάνω στα ρούχα που επέλεξε η ίδια για την εμφάνισή της.
“Η ταμπέλα η τόση; Καρτελάκι; Καλά έκανες και ντράπηκες, γιατί εσύ μας συστήθηκες εδώ ως η κοπέλα που την ενοχλεί τα ρούχα της να είναι ασιδέρωτα, την ενοχλεί ο άλλος να είναι απεριποίητος. Μας έκανες έναν πρόλογο όταν μπήκες στο παιχνίδι”, της είπε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
“Κι έρχεσαι εδώ με τα καρτελάκια; Τι νομίζεις ότι είναι εδώ;”, τη ρώτησε ο κριτής του My Style Rocks.
“Νόμιζα ότι δεν θα φαίνεται. Πολλές φορές έχουμε βάλει ρούχα με τα καρτελάκια. Θεωρείτε ότι θα ‘θελα να το δείτε;”, απάντησε η Γεωργία προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να της επισημαίνει ότι την ενδιαφέρει μόνο ο βαθμός.
“Τι μου λέτε τώρα αυτή τη στιγμή; Δεν φέρνω προτάσεις; Σας έχω προσβάλει; Φέρνω ασιδέρωτα ρούχα; Σας έχω δώσει ποτέ κάποιο δικαίωμα; Σας έχω φέρει σε δύσκολη θέση; Σας έχω δείξει ότι έχω βαρεθεί ή έχω παραπονεθεί; Ό,τι μου λέτε το ακούω και το δέχομαι”, ξέσπασε αμέσως μετά η παίκτρια του My Style Rocks.
Όταν στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο Δημήτρης Σκουλός και άσκησε την κριτική του, η Γεωργία δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.
“Δεν είναι ότι δεν σας καταλαβαίνω, ντρέπομαι με τον εαυτό μου. Με μένα τα βάζω. Σας ζητάω ειλικρινά συγγνώμη”, είπε κλαίγοντας η παίκτρια του My Style Rocks.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ