Τζοβάνα Φραγκούλη: Πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια και ηθοποιός;

Τζοβάνα Φραγκούλη

Πού βρίσκεται σήμερα η Τζοβάνα Φραγκούλη;

Η Τζοβάνα Φραγκούλη, αδελφή της πρώτης Ελληνίδας παραγωγού Λιάνας Πατέρα, γεννήθηκε μέσα στο θέαμα και μάλιστα πήρε το πρώτο βάπτισμα σε ηλικία δύο ετών! Σήμερα προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να μοιράζει το χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης. Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στην ορκωμοσία του Ντόναλντ Τραμπ.

Η Τζοβάνα Φραγκούλη μπήκε από μικρή στα «βάσανα»…
[dfp_ads id=236982]

Κινηματογραφικά θα την συναντήσουμε στον «Λουστράκο» και τηλεοπτικά εισβάλει στη μικρή οθόνη με το «Η αλεπού και ο μπούφος». Ωστόσο, η καλύτερη τηλεοπτική στιγμή της με την οποία έγινε πολύ αγαπητή στο παιδικό κοινό της κρατικής τηλεόρασης ήταν η εκπομπή «Πες το και θα γίνει» μέσα από την οποία πραγματοποιούσε ευχές των μικρών φίλων της.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού η Τζοβάνα Φραγκούλη προτιμά την ηρεμία και τη ζωή μακριά από τα φώτα των τηλεοπτικών πλατό. Όταν βρίσκεται στην Ελλάδα περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της στη Μύκονο, το αγαπημένο της νησί, όπου φιλοξενεί αγαπημένους φίλους. Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, μεγάλη της αγάπη είναι η φωτογραφία, ενώ λατρεύει να μαγειρεύει νόστιμες συνταγές για τους αγαπημένους της. Όσο για την προσωπική της ζωή η παρουσιάστρια φροντίζει εδώ και πολλά χρόνια να την κρατά μόνο για εκείνη και το στενό περιβάλλον της.

#καλημέρα #ig_greece #Insta mood #coffee #goodmorning #igers #ig_greece #loves_athens #instagood

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jovanna Fragouli (@jovannafragouli_) στις

#instagood #ig_greece #igers #love #instamood #greece #newyork #goodnight

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Jovanna Fragouli (@jovannafragouli_) στις