Το MEGA… παντρεύει Λιάγκα με Αρναούτογλου

«Και έσονται οι δύο παρουσιαστές, εις εκπομπή μία»! Κάπως έτσι σκέφτηκαν οι υπεύθυνοι του MEGA, αποφασίζοντας να «παντρέψουν» το Γρηγόρη Αρναούτογλου με το Γιώργο Λιάγκα. Και έτσι, με ένα σμπάρο… δυο τρυγόνια σε μία εκπομπή.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, πριν από την αρχή της φετινής σεζόν κι ενώ οι δύο παρουσιαστές πραγματοποιούσαν σειρά επαφών με τα στελέχη του σταθμού για τις εκπομπές τους «Πρωινό Mou» και «Όμορφος κόσμος», εξέφρασαν και οι δύο την επιθυμία να κάνουν ένα late night talk show. Πού χρήματα όμως, για να επενδύσουν σε δύο εκπομπές; Και μάλιστα, του ίδιου περίπου ύφους!

Ωστόσο, στο σημείο αυτό, αξίζει να αναφέρω ότι Γιώργος και Γρηγόρης, από πέρυσι στις μεταξύ τους συναντήσεις, έλεγαν ότι θα είχε ενδιαφέρον να κάνουν κάτι μαζί. Έτσι λοιπόν, το MEGA αποφάσισε να τους… παντρέψει και να τους δώσει μία εκπομπή.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, την Παρασκευή που μας πέρασε οι δύο παρουσιαστές έκαναν και το πρώτο τους δοκιμαστικό και όπως καταλαβαίνετε, έπεσε πολύ γέλιο. Το αποτέλεσμα ναι μεν ικανοποιεί το MEGA, αλλά το ερώτημα είναι αν θα μπορέσουν να το «πουλήσουν» φέτος ή θα πρέπει να το κρατήσουν για την επόμενη σεζόν, ελπίζοντας ότι θα σημειωθεί κάποια αύξηση της διαφημιστικής πίτας, για να μπορέσουν με τους δύο παρουσιαστές να πάρουν κάποιο μεγαλύτερο κομμάτι της. Λόγω όμως, του… κενού που υπάρχει στο prime time του MEGA και με τον ΑΝΤ1 να δρα ανενόχλητος στο late prime time, η εκπομπή αναμένεται να βγει φέτος στον αέρα.

Άλλωστε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Γιώργο Λιάγκα θέλουν να κάνουν κάτι καινούργιο, έστω κι αν δεν είναι… solo! Όπως φαίνεται λοιπόν, γύρω στο Μάρτιο με Απρίλιο, μία με δύο φορές τη βδομάδα, οι δύο παρουσιαστές θα αναλάβουν τη μάχη της τηλεθέασης κάπου γύρω στα μεσάνυχτα, για να μπορέσουν να δράσουν πιο… ανενόχλητοι από το ΕΣΡ και να πουν, όσα θέλουν να λένε με τους καλεσμένους τους στο late night prime time.