Έλληνας ηθοποιός εξομολογείται: «Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του υπόκοσμου»

«Zούσε κάνοντας κλοπές και παρανομίες! »

Ο λόγος για τον Χρήστο Βασιλόπουλο που μίλησε στην εφημερίδα  Πρώτο Θέμα και την Μαρία Λεμονία για την ερωτική ταινία που συμμετείχε και χαρακτηρίστηκε ως πορνό… αλλά και για τα άσχημα παιδικά του βιώματα!

 Ποιος είναι ο λόγος που, κατά τη γνώμη σου τα social media σε θεωρούν κακό παιδί;

Είναι κάτι που πουλάει. Ιντριγκάρει τα περιοδικά η εικόνα του κακού παιδιού που τα βάζει με όλους και όλα. Είναι περίεργο όμως γιατί σε γενικές γραμμές δεν έχω κακές σχέσεις στον χώρο μου και όταν μιλάω το κάνω ειλικρινά και μέσα από την καρδιά μου, αλλά κάποιοι επιμένουν να παρερμηνεύουν τα λόγια μου.  Δεν πούλησα ποτέ το στυλ του μάγκα που τα ξέρει όλα.

Έγινε πολύς ντόρος για την ταινία » Pleasure or pain» στην οποία πρωταγωνίστησες. Κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι ο Βασιλόπουλος κάνει καριέρα ως το » μεγάλο ελληνικό πουλί»

Δεν πρόκειται για πορνό ταινία, όπως βιάστηκαν κάποιοι να σχολιάσουν στην Ελλάδα. Τον όρο ερωτική ταινία  τον καθιέρωσε ο σκηνοθέτης του συγκεκριμένου έργου, ο Ζάλμαν Κινγκ, ο οποίος έγραψε το σενάριο και σκηνοθέτησε φιλμ όπως οι » Εννιάμισι εβδομάδες» η » Άγρια Ορχιδέα». Ούτε λοιπόν hardcore πορνό, ούτε soft. Το «pleasure or pain» είναι μια ερωτική ταινία. Τίποτα άλλο. Απλώς επειδή κάποιες κομμένες και σαφώς προχωρημένες σκηνές από τα γυρίσματα της ταινίας συμπεριληφθηκαν στη σειρά που ακολούθησε, όσοι δεν γνώριζαν έλεγαν  το μακρύ και το κοντό τους. Τα ξαναλέω, ήταν ερωτική ταινία και όχι πορνό. Υπήρχε απαράβατος όρος ότι απαγορεύεται κάθε είδους διείσδυση.

Το γυμνό δεν σε έκανε να αισθανθείς άβολα;

Καθόλου, είμαι πολύ εξοικειωμένος με το σώμα μου γι΄αυτό και έχω κάνει πολύ γυμνό σε θέατρο και τηλεόραση. Δεν νιώθω ντροπή για το κορμί μου. Έχω μεγαλώσει μ΄αυτήν την κουλτούρα. Μικρός πήγαινα μαζί με την οικογένεια μου σε παραλίες στα Κουφονήσια με τροχόσπιτο και κάναμε γυμνισμό.

Οικογένεια σκέφτεσαι να κάνεις;

Σαφώς, και πολύ μάλιστα. Ονειρεύομαι μια οικογένεια με τουλάχιστον τρία παιδιά. Θέλω να είμαι γι΄αυτά ο μπαμπάς που  μου έλειπε.

Γιατί σου έλειψε;

Ο πατέρας μου ήταν άνθρωπος του υπόκοσμου που  μπαινόβγαινε στις φυλακές. Ουσιαστικά με μητέρα και πατριό.Θυμάμαι ότι κάθε φορά που τον συναντούσα ερχόμουν αντιμέτωπος με έναν εφιαλτικό κόσμο.

Δηλαδή;

Ο πατέρας μου ζούσε κάνοντας κλοπές και παρανομίες. Όταν βρισκόταν έξω από τη φυλακή κατοικούσε σε ένα μικρό και άθλιο διαμέρισμα με έξι ακόμη άτομα της οικογένειας του.

Τέτοια βιώματα σε έκαναν  ποτέ να χτυπήσεις την πόρτα κάποιου ψυχαναλυτή;

Όταν βιώνεις πραγματικά δύσκολες καταστάσεις μαθαίνεις να θωρακίζεις τον εαυτό σου. Όχι, ψυχανάλυση δεν θέλησα να κάνω ποτέ. Έμαθα να γιατρεύω τις πληγές μόνος μου.

Τελικά δεν είσαι τόσο κακό παιδί όσο θέλουν να σε παρουσιάζουν;

Κάνεις λάθος, είμαι πολύ κακό παιδί όταν χρειαστεί. Και θα πλακωθώ και τσαμπουκάδες θα κάνω, αλλά ποτέ χωρίς αιτία. Θα το κάνω μόνο όταν αναγκαστώ να υποστηρίξω τη δική μου αλήθεια, διεκδικώντας το δίκιο μου.

Διαβάστε ακόμα 

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω κόψει τα σκληρά ναρκωτικά»

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός παίζει το… πτώμα σε δημοφιλή αμερικανική σειρά!

Βασιλόπουλος: Η καριέρα στο Χόλιγουντ περνάει από τη…λάντζα των εστιατορίων