Βασίλης Καλλίδης: «Δεν μπορούσα να δουλέψω γιατί είχα πάθει…»

«Το κανάλι περίμενε, περίμενε, περίμενε. Και κάποια στιγμή όταν η θέση είναι κενή, δεν μπορεί το κανάλι να μείνει χωρίς μάγειρα.»

Ο άλλοτε συνεργάτης του τηλεοπτικού δίδυμου, κάθησε σήμερα στην πολυθρόνα απέναντι στον Γιωργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά και θυμήθηκε την πρώτη φορά που τους συνάντησε για τη συνεργασία.

Ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων τα πράγματα για την αποχώρηση του τότε από το Πρωινό mou και την αντικατάστασή του από τον Άκη Πετρετζίκη, όταν θέλησε να μην συνεχίσει στην εκπομπή λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε…

«Δε μπορούσα να δουλέψω γιατί είπα πάθει ένα νευρολογικό, δεν ήταν εγκεφαλικό που είχαν πει τότε. Ακόμα γελάω με αυτό. Μου είχε πει ο γιατρος καλύτερα να ξεκουραστείς λίγο καιρό. Το κανάλι περίμενε, περίμενε, περίμενε. Και κάποια στιγμή όταν η θέση είναι κενή, δεν μπορεί το κανάλι να μεινει χωρίς μάγειρα. Οπότε τον Άκη τον συμπαθώ και μαγειρεύει και πολύ ωραία» είπε ο τηλεοπτικός μάγειρας ξεκαθαρίζοντας πως ήταν δική του η απόφαση να σταματήσει από την εκπομπή τότε και δεν υπήρξε κάποια κόντρα με τον Άκη Πετρετζίκη.

Δείτε τι είπε:

//www.youtube.com/embed/7SfXA6aT33w