Σπύρος Καρατζαφέρης:»Η δίωξή μου είναι πολιτική – Θέλανε να με φοβίσουν»

"Με εμένα που έμπλεξαν δε θα περάσουν καλά"

 Η σύλληψη του Σπύρου Καρατζαφέρη στη μία τα ξημερώματα έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία ήταν κινηματογραφική. 

Οπως δήλωσε αποκλειστικά στο Νewsit o γνωστός δημοσιογράφος «με συλλάβανε με τον τρόπο τον κινηματογραφικό, με πήγανε στο αστυνομικό τμήμα, μου έδειξαν τις δύο καταδικαστικές αποφάσεις για προσωπικά δεδομένα του Αττικής που μετά τις αποκαλύψεις πήγε 7 χρονια φυλακή και για την υπόθεση Γιοσάκη που είχα βγάλει το παραδικαστικό κύκλωμα. Πήγαν φυλακή όλοι οι δικαστές και με καταδικάσανε για συκοφαντική δυσφήμιση του Γιοσάκη.
Μπράβο τους, με γειά τους τους με χαρά τους.

Δεν είχα γνώση των καταδικαστικών ποινών γιατί περίμενα να καθαρογραφούν, κοινοποιείται η απόφαση και πας και πληρώνεις. Οταν εχθές έκανα την εκπομπή και έκανα τις αποκαλύψεις και είπα ότι θα βγάλω τα χαρτιά των anonymous από το Γενικό Λογιστήριο που κρύβουν το δάνειο που εξαθλίωσαν τον ελληνικό λαό και δεν κάνω πίσω και ξέρω με αυτό που λέω οτι θα ….μόλις τελείωσε η εκπομπή, απ΄έξω με πήραν στο κατόπι. Στην ισραηλινή πρεσβεία μου εκαναν έφοδο σαν να πιάσαν τον Γιαγκούλα. Τώρα είμαι στη σήμανση, μετά θα πάω στον εισαγγελέα εφετών, μετά στον εισαγγελέα πλημελειοδικών και μετά θα δούμε τι θα γίνει.

Είμαι αποφασιμένος να πάω και στον Κορυδαλλό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο της σύλληψής μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα πάω και φυλακή και εξορία και χούντα. Και τώρα η κατάσταση θυμίζει χούντα στο ΕΑT- ΕΣΑ, τέλος πάντων.

Πρόκειται για πολιτική δίωξη και φίμωση του τύπου και θέλανε να με εκφοβίσουν, νομίζανε οτι θα φοβηθώ εγώ να μην κάνω αποκαλύψεις. Τώρα που το καλοσκέφτομαι ξέραν οτι εγώ δε θα φοβηθώ, 55 χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αλλά είπανε οτι με τη σύλληψη του Καρατζαφέρη την περιπετειώδη θα φοβηθούν οι νεότεροι.

Δεν ξέρω εάν θα φοβηθούν οι νεότεροι εγώ πάντως θα συνεχίσω, είτε από τον Κορυδαλλό, είτε έξω από τον Κορυδαλλό. Με εμένα που μπλέξανε δε θα περάσουνε καλά. Είμαι κακό παιδί άμα θέλω» είπε τέλος ο Σπύρος Καρατζαφέρης.

Ακούστε τι δήλωσε αποκλειστικά στο NewsIt ο Σπύρος Καρατζαφέρης…