Η απάντηση της Μαριώς στον Αγάθωνα για την Eurovision

"Ο Αγάθωνας ότι και να πει δεν με αφορά"...

«Η Μαριώ τραγουδάει απαίσια. Δεν θα έπρεπε να τραγουδάει ρεμπέτικα.», είχε πει -μεταξύ άλλων- ο Αγάθωνας την περασμένη εβδομάδα στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη. Ο υποψήφιος για την εκπροσώπηση της χώρας μας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision, άνοιξε πόλεμο με την Μαριώ και σήμερα έλαβε την απάντησή του.

Η τραγουδίστρια απάντησε μέσα από τη Μεσημεριανή Μελέτη ως εξής:

«Δεν με στεναχωρεί ότι είπε ο Αγάθωνας. Έχω την οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου. Αυτό μόνο με ενδιαφέρει, να είναι καλά η οικογένειά μου. Ο Αγάθωνας ότι και να πει δεν με αφορά, δεν θέλω να ασχοληθώ μαζί του. Ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις και τα λόγια του.
Το 1992 συνεργαστήκαμε μαζί του, είχαμε άφιξη συνεργασία, δεν γίναμε ποτέ φίλοι. Δεν είχα ποτέ καμία επικοινωνία μαζί του. Δεν τον πήρα τηλέφωνο για να του μιλήσω για την επιλογή του να πάει στην Eurovision. Δεν ξέρω καν το τηλέφωνό του. Δεν θα πήγαινα στην Eurovision, έχω πάει στο φεστιβάλ τραγουδιού.
Του εύχομαι καλή επιτυχία και να είναι καλά με την οικογένειά του. Αν είμαι καλή τραγουδίστρια το ξέρει ο κόσμος. Το ρεμπέτικο τραγούδι το υπηρετώ τόσα χρόνια, είναι στάση ζωής».

Δείτε το βίντεο:

http://www.youtube.com/embed/gRJsXwEfUYs

Διαβάστε ακόμα:

Σπουδαίος μουσικός δηλώνει: Η Μαριώ τραγουδάει απαίσια!

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! ΑΥΤΟΙ είναι οι υποψήφιοι για τον ελληνικό τελικό της EUROVISION!