Απίστευτες βωμολοχίες του Κώστα Αποστολάκη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή την Πηνελόπη Πλάκα!

«Να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ... δεν θα ήταν»; - «Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπ...ιά»!

«Εκνευρισμός Πηνελόπη Πλάκα – Κώστας Αποστολάκης», μέρος δεύτερο…

Όταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή ρωτούσε την καλεσμένη της, Πηνελόπη Πλάκα, την περασμένη Δευτέρα, για τις φωτογραφίες από την επίσκεψή της στα μπουζούκια με τον Κώστα Αποστολάκη, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η νεαρή ηθοποιός θα εκνευριζόταν τόσο πολύ. «Επειδή ο Κώστας από ότι ξέρω θα έρθει την Τετάρτη, να τα πείτε αυτά με τον Κώστα, όχι με μένα!», είχε απαντήσει εκνευρισμένη η Πηνελόπη Πλάκα.

Δείτε εδώ τι συνέβη στο πλατό του Happy Day εκείνο το πρωί… 

Σήμερα, λοιπόν, ο Κώστας Αποστολάκης κάθισε στον ίδιο καναπέ και κάποια στιγμή, η Σταματίνα θέλησε να λύσει την παρεξήγηση με ήπιο τρόπο, ώστε να μην πλανάται τίποτα κακό στον αέρα. Αυτό που συνέβη όμως, δεν ήταν το αναμενόμενο…

«Την Δευτέρα κάνατε ένα ατόπημα εσείς. Σαν να είσαι εσύ με τον Θέμη και να σε ρωτάω για έναν προηγούμενο γκόμενο, μαλ…α δεν θα ήταν; Όταν έχει κάτι καινούργιο ένας άνθρωπος δεν τον ρωτάς για τον προηγούμενο!», είπε ο …υπερβολικά ενοχλημένος Κώστας Αποστολάκης προκαλώντας τον πρώτο αιφνιδιασμό στην παρέα της εκπομπής, που δεν περίμενε να ακούσει τα «γαλλικά» του ηθοποιού. 

Η έμπειρη Σταματίνα, με περίτεχνο χειρισμό, κατάφερε να τοποθετήσει τα πράγματα στη σωστή τους βάση, αλλά και να αποσπάσει την παραδοχή του ηθοποιού για τη σχέση του με την Πηνελόπη.

Ο διάλογος που ακολούθησε είχε ως εξής:

Τσιμτσιλή: Άρα υπάρχει ένα καινούργιο πράγμα;
Αποστολάκης: Αυτό σε ενδιαφέρει εσένα ή η παπ…ά που έγινε με το προηγούμενο; Ρίχτε τα να κάνουμε νούμερα!
Τσιμτσιλή: Την Πηνελόπη δεν είχα άλλα εκατό χιλιάδες πράγματα να την ρωτήσω. Τι φταίω εγώ αν η κοπέλα έχει πολλές δημοσιευμένες σχέσεις. Θεωρείς ότι δεν σεβαστήκαμε την Πηνελόπη; 
Αποστολάκης: Στο συγκεκριμένο θέμα.
Τσιμτσιλή: Μάλλον είσαι πολύ ερωτευμένος μαζί της. Εγώ δεν κοιμάμαι το βράδυ με την αγωνία με ποιον βγαίνει η Πηνελόπη Πλάκα. Θεωρώ ότι μας αδικεί, εμένα σαν οικοδέσποινα και τα παιδιά που είμαστε παρέα, μια αντίδραση σαν της Πηνελόπης.

//www.youtube.com/embed/I7h01ssPqPo

Διαβάστε ακόμα:

Ο εκνευρισμός της Πηνελόπης Πλάκα με Τσολάκη και Τσιμτσιλή όταν την ρώτησαν για τον Αποστολάκη!