Η επιστροφή του Σουλεϊμάν φέρνει πολύ μεγάλες εντάσεις

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις στα αγαπημένα σας σίριαλ.

16:50 ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑ – MEGA

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 41: Ο Σινάν παίρνει τον γιο του δίχως να το γνωρίζει η Μινέ και δημιουργείται μεγάλη αναστάτωση. Εντωμεταξύ, ο Τουράν σκέφτεται τη Σαμπαχάτ και την Εσμαχάν και είναι διαρκώς αφηρημένος, ακόμη κι όταν οδηγεί, με αποτέλεσμα να τρακάρει. Η Ντερίν είναι αποφασισμένη να κερδίσει τον Σινάν και γι’ αυτό μαγνητοσκοπεί τις τρυφερές στιγμές τους.

19:00 ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΟΝΕΙΡΑ – MEGA

Επεισόδιο 182: Με πρωτοβουλία της Φρύνης, η παρέα βοηθά τη Μαντώ να σιγυρίσει τη φάρμα, προκειμένου να μπορέσει αυτή να χρησιμοποιηθεί ως χώρος γυρίσματος. Η Φαίη ρωτάει τον Σταύρο για τον πατέρα του και εκπλήσσεται όταν ακούει πως είναι ζωντανός. Ο Σταύρος της δηλώνει αποφασισμένος να τον βρει. Η Χρύσα ενημερώνει τον Δημήτρη πως η Αλεξάνδρα δεν φαίνεται καλά τελευταία και τον συμβουλεύει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί της, προκειμένου να αποφύγει μία προσέγγισή της με τον Κίμωνα. Ο ‘Αρης βγαίνει ραντεβού με τη Μάρω και προσπαθεί να την προσεγγίσει, αλλά εκείνη έχει σκληρύνει αρκετά τη στάση της… Ο Σταύρος λέει στη Βίκυ πως είδε τον Δημήτρη έξω από το σπίτι τους και απαιτεί εξηγήσεις. ‘Αρης και Χρύσα αποφασίζουν να στείλουν τον Σταύρο στη φυλακή με τη βοήθεια του Σάκη… Η Χρύσα ακούει με ανακούφιση πως η Αλεξάνδρα θα περάσει την υπόλοιπη μέρα της με τον Δημήτρη.

21:00 ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ Ο ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΗΣ – ΑΝΤ1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 95-96 Η Χουρρέμ χάνει όλη την ομορφιά της. Ο Σουλεϊμάν επιστρέφει από την εκστρατεία και τότε έρχονται πάλι τα πάνω κάτω στο χαρέμι. Τίποτα δεν ηρεμεί. Η εξέγερση δημιουργεί στη Χουρρέμ μια βαθιά πληγή, ενώ είναι αποφασισμένη να ζητήσει εξηγήσεις γι’ αυτά που έζησε. Παρουσιάζεται στη Βαλιντέ και της λέει πως έχει πει τα πάντα στον Σουλεϊμάν. Η Βαλιντέ όμως είναι σίγουρη πως ο γιος της δεν θα πιστέψει τις κατηγορίες. Η επιστροφή του Σουλεϊμάν στην πατρίδα, αυξάνει περισσότερο τις εντάσεις. Η Βαλιντέ ανησυχεί για την αντίδραση του Σουλεϊμάν. Ενώ η Χουρρέμ, δεν θέλει να βλέπει πια τρομακτικούς εφιάλτες. Αρχίζει τις προετοιμασίες προκειμένου να προστατέψει τον εαυτό της. Ποιο είναι το κρυφό της σχέδιο; Η Μαχιντεβράν ενοχλείται από την αύξηση της δύναμης της Χουρρέμ στο χαρέμι και τα βάζει μαζί της για ακόμα μια φορά. Ο Ιμπραήμ είναι αποφασισμένος να βάλει ένα τέλος στην ένταση που υπάρχει ανάμεσα στη Χουρρέμ και τη Βαλιντέ. Θα είναι αρκετές όμως οι προσπάθειες που θα κάνει; Ο Ηγεμόνας Μουσταφά είναι στεναχωρημένος λόγω του χαμού της Ελίφ. Η Μαχιντεβράν που θέλει να του φτιάξει τη διάθεση, διοργανώνει ένα γλέντι προς τιμήν του. Ο Μουσταφά, ενθουσιάζεται με μια παλλακίδα… έκπληξη, που βλέπει μπροστά του.

21:00 NCIS – STAR

8ος Κύκλος – Επεισόδιο 9: Η ομάδα αναζητά άμεσα απαντήσεις για την τρέχουσα αποστολή τους μετά την ενέδρα, στην οποία έπεσαν. Παράλληλα, ένα μέλος της ομάδας θυμάται την πρώτη αποστολή, που είχε αναλάβει, ως μέλος της ομάδας NCIS…

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί δεν πέφτουν οι τιμές;