«Ανεβασμένη» Σταματίνα, κυρίαρχο «Πρωινό mou»!

Από που "κλέβει" ποσοστά ο ΑΝΤΕΝΝΑ;

Φέτος είναι μια αρκετά…εύκολη χρονιά για τον Γιώργο Λιάγκα, τη Φαίη Σκορδά και όλη την παρέα του «Πρωινό mou», μιας και είναι μια δεμένη ομάδα και παίζουν μπάλα μόνοι τους. Αυτό, φυσικά δεν σημαίνει ότι η υπόθεση «υψηλά ποσοστά» είναι εύκολη, μιας και υπάρχουν και άλλα παραδείγματα εκπομπών, που παίζουν μόνες τους, αλλά δεν κάνουν 50άρια και 60άρια.

Η εκπομπή του ΜΕΓΚΑ είναι πολύ αγαπητή στον κόσμο και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά. Μάλιστα, ακόμα και όταν ο ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να βάλει απέναντι -έστω για μια ώρα- τον Γιώργο Παπαδάκη, πάλι τα ποσοστά του δεν κλονίστηκαν. Το ίδιο συνέβη και με την είσοδο στην πρωινή αρένα και του «FTHIS», το οποίο ξεκίνησε χαμηλά, αλλά έχει καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση με πολύ υψηλά ποσοστά.

Χθες η εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή σημείωσε 22%, αυξάνοντας κατά πολύ τα ποσοστά που είχε ο ΑΝΤΕΝΝΑ εκείνη την ώρα. Ωστόσο, αυτά τα ποσοστά δεν…κλάπηκαν από το ΜΕΓΚΑ, αφού το «Πρωινό μου» την ίδια ώρα, σημείωνε το τεράστιο 46%!

Ποιοί τα έχουν βρει σκούρα με ΜΕΓΚΑ και ΑΝΤΕΝΝΑ ; ALPHA και ΣΤΑΡ αρχικά που κινούνται σε μονοψήφια 5-6%, ενώ σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και η απεργία των ημερών στη ΝΕΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Λιάγκας: «Είναι κουτό να μη μιλάνε Πετρετζίκης – Demy»!

Ο Ουγγαρέζος πήρε τηλέφωνο στον αέρα τον Μουτσινά για να μάθει πόσο ύψος έχει!