Γένους θηλυκού… πρεμιέρα σήμερα στην ΕΤ1

Γυναίκες ξεχωριστές, με καταβολές από όλους τους χώρους, που ξετυλίγουν γνωστές και άγνωστες πτυχές της προσωπικότητάς τους, της δράσης και της ζωής τους.

Οι καλεσμένες – αποκλειστικά γυναίκες –συνομιλούν με την Τζένη Σταυροπούλου για ζητήματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα. Η εξωσωματική γονιμοποίηση, η μαγειρική, η ζωή στην τρίτη ηλικία, ο αθλητισμός, η σωστή διατροφή, η λογοτεχνία και το θέατρο είναι κάποιες από τις θεματικές που θίγονται και γίνονται αντικείμενο, πότε χαλαρής συζήτησης και άλλοτε προβληματισμού. 

Η εκπομπή» φιλοξενεί στο πρώτο επεισόδιο την κυρία Αλεξάνδρα Μητσοτάκη, πρόεδρο της ActionAid και «ψυχή» αυτής της οργάνωσης στην Ελλάδα από το 1998 καθώς και της κυρίες Λήδα Αλέπη και Άννα Κόμη Μπαϊρακτάρη, εθελόντριες και οι δύο σε ταξίδια αλληλεγγύης της ActionAid Hellas στον τρίτο κόσμο.

Οι τρεις κυρίες, με τη γενναιοδωρία τους και την ελπίδα που χαρίζουν μέσα από την εθελοντική προσφορά τους μας μιλάνε για το πρόγραμμα αναδοχής παιδιών και μας προτείνουν τρόπους, πως στην Ελλάδα της κρίσης μπορούμε όλοι να « ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΜΑΖΙ».

Διαβάστε ακόμα:

«Γένους Θηλυκού» είναι η νέα τηλεοπτική πρόταση της ΕΡΤ!