Η αποφώνηση των Καρντάσιανς και οι… σπόντες του Αρναούτογλου

Συγκίνηση, αλλά και πικρίες...

Από όλα είχε η αποφώνηση των Καρντάσιανς, αστεία συγκίνηση, σπόντες αλλά και ένα ραντεβού για του χρόνου….

Δημήτρης Σταρόβας: «Ήταν πολύ περίεργη χρονιά για εμένα, καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω και το κανάλι και τα παιδιά εδώ γαι την υπομονή τους γιατί μας πήρε κάτι πρωινά γυρίσματα και όχι μόνο περιμέναν να τελειώσουμε αλλά ανεχονταν και τις ιδιοτροπίες μας . Τι άλλο να πω είμαι πολύ συγκινημένος, δεν έφαγα σήμερα, φαντάσου.»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Και για τον Δημήτρη θέλω να πω κάτι ότι αν υπήρχε βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου τηλεπαρουσιαστή, ήταν η έκπληξη της τηλεοπτικής χρονιάς με τις απίθανες μιμήσεις και τις ατάκες.»

Μαρία Μπεκατώρου: «Εγώ τώρα που γυρνάω πίσω και σκέφτομαι όλα αυτά που περάσαμε μαζί θέλω να σας ευχαριστήσω και τους δύο πάρα πολύ, ήρθα δειλά δειλά, ουσιαστικά ήταν η πρώτη μου συνεργασία επίσημη στον ΑΝΤ1. με βοηθήσατε, με αφήσατε να μιλήσω, εγώ δε μιλούσα στην αρχή, να το πούμε κι αυτό…» είπε η παρουσιάστρια και ο Γρηγόρης είχε την ευκαιρία να ρίξει και εκείνος τη μικρή του σπόντα «Εντάξει, δε μίλησες πολύ η αλήθεια είναι», αλλά η Μαρία το θεώρησε μέρος της γοητείας της: «Είχε γοητεία αυτός ο ρόλος. Πλέον μπορώ να πω και επισήμως ότι σας θεωρώ δικούς μου ανθρώπους»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Θα τα πω κι εγώ λίγο γρήγορα. Έκανα το σταυρό μου γιατί μετά από περίπου 23 χρόνια σε αυτή τη δουλειά ήταν μία χρονιά ομολογουμένως τόσο ήρεμη. Από την αρχή αρχίσαν λίγο ότι δε θα τα καταφέρουμε, ότι η Μαρία φεύγει και κάτι άλλες τέτοιες μπούρδες γαι να μη χρησιμοποιήσω κάποια άλλη λέξη, αν και μπορώ γιατί ειναι και η ώρα λίγο περασμένη. Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ γαι το πόσο γλυκείς είστε και πόσο καλά παιδιά είσαστε, κάνατε καλό στην ψυχή μου πρώτα από όλα. Θέλω να ευχαριστήσω εσάς όλους τους τηλεθεατές που είσασταν μαζί μας, τα Καρντάσιανς ήρθαν εδώ και προσπάθησαν να κάνουν κάτι διαφορετικό, ήρθαν καλεσμένοι που είχαν πάρα πολλά χρόνια να εμφανιστούν στην τηλεόραση και αυτή ήταν η ιδέα και ο σκοπός μας να κάνουμε κάτι λίγο διαφορετικό, δεν ξέρω αν τα καταφέραμε ή όχι, αυτό θα το δείξει λίγο αργότερα η ιστορία. Να σας ευχηθώ να έχετε ένα πολύ καλό καλοκαίρι, να ευχαριστήσω τον ΑΝΤ1 τους τεχνικούς που πραγματικά ανέχθηκαν πάρα πολλά, την ομάδα την αρχισυντακτική, τον σκηνοθέτη μας, όλους τους ανθρώπους από το μακιγιάζ μέχρι τους ενδυματολόγους, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μας. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε να μας βλέπετε αυτές τις βραδυνές ώρες. Καλό καλοκαίρι!»

Δείτε όσα είπαν στην αποφώνηση της εκπομπής: