Πες μου το ζώδιό του να σου πω τι του αρέσει σε μια γυναίκα…

Μία όμορφη εμφάνιση μόνο δεν είναι ποτέ αρκετή για να κάνει έναν άνδρα να θαυμάσει μία γυναίκα! Μπορεί η εξωτερική εμφάνιση να δίνει έξτρα μπόνους στην αρχή μίας γνωριμίας, αλλά υπάρχουν κάποια επιπλέον προσόντα τα οποία προσέχει αλλά και αναζητά κάθε άνδρας!

 Ποιο γυναικείο προσόν θαυμάζει; Το ‘χεις για να καταφέρεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις του; Διάβασε το ζώδιο του άνδρα που σε ενδιαφέρει…

ΚΡΙΟΣ
Ο άνδρα Κριός είναι της άποψης ότι η γυναίκα πρέπει να είναι τίγρης στην καθημερινότητά της και γατούλα στο κρεβάτι! Με λίγα λόγια, θαυμάζει τη γυναίκα που είναι δυναμική, που έχει ισχυρή προσωπικότητα, που παίρνει πρωτοβουλίες και που δεν διστάζει να πει ευθέως τη γνώμη της ακόμα κι αν ξέρει ότι θα πικράνει καρδιές. Δείχνει θαυμασμό για τη γυναίκα που είναι ανεξάρτητη, αυτόνομη, με προσωπική ζωή και κοινωνικό κύκλο! Από την άλλη πλευρά, του αρέσει όταν ένα θηλυκό έχει το ταλέντο να τον δελεάσει με τακτ και αισθησιασμό και καταφέρει ο ίδιος να το μεταμορφώνει στο πιο ήρεμο, ζεστό και συντροφικό πλάσμα!

ΤΑΥΡΟΣ
Ομολογουμένως ο άνδρας Ταύρος δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στην εξωτερική εμφάνιση, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αναζητά τη Σταρ Ελλάς. Θαυμάζει ιδιαίτερα τη γυναίκα που φροντίζει την εμφάνισή της, που ξέρει να κρύβει τις ατέλειές της και να αναδεικνύει τα όμορφα στοιχεία της. Επιπλέον μπόνους δίνει και το καλό γούστο στο ντύσιμο, γιατί ο Ταύρος θέλει να κυκλοφορεί ένα θηλυκό που διακρίνεται από κομψότητα. Εκτός από τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, ο άνδρας Ταύρος θαυμάζει τη γυναίκα που καταφέρνει να κατακτά τους στόχους της και να περνάει το δικό της, χωρίς όμως να πιέζει. Μεγάλο προσόν θεωρεί πως είναι σε μία γυναίκα η όμορφη φωνή, η χρήση όμορφου λεξιλογίου αλλά και η εκφραστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε καμιά περίπτωση ο άνδρας Δίδυμος δεν μπορεί να εντυπωσιαστεί από μία εξωτερικά όμορφη παρουσία. Η εξωτερική εμφάνιση δεν είναι αρκετή για να κάνει αυτό τον άνδρα να νιώσει θαυμασμό για μία γυναίκα. Το ζητούμενό του είναι άλλο και πολύ βασικό: αναζητά το θηλυκό που θα καταφέρει με την εξυπνάδα και το κοφτερό μυαλό του να τον εντυπωσιάσει! Η γυναίκα που έχει γνώσεις, που καταφέρνει να εξιτάρει το μυαλό του, που διαθέτει όμορφο χιούμορ και η οποία καταφέρνει να τον κάνει να σωπάσει ο ίδιος για να την ακούσει αναπόσπαστος από οτιδήποτε άλλο… Αυτή είναι η γυναίκα που θα του κερδίσει το θαυμασμό. Επιπλέον, έξτρα μπόνους ο άνδρας Δίδυμος δίνει στη γυναίκα που είναι κοινωνική και ευχάριστη!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για να καταφέρεις να εντυπωσιάσεις τον άνδρα Καρκίνο πρέπει να έχεις πολλά προσόντα και φυσικά δεν εννοούμε εμφανισιακά! Κατά κύριο λόγο πρέπει να είσαι καλή μαγείρισσα. Ακόμα και απλή σχέση να έχετε, σίγουρα θα θελήσει να δοκιμάσει τις μαγειρικές σου ικανότητες και θα είναι μεγάλο σου “ατού” το να καταφέρεις να κερδίσεις το θαυμασμό του στην “κουζίνα”. Θαυμάζει τις καλές νοικοκυρές που καταφέρνουν να διατηρούν σε οργάνωση και τάξη το σπίτι τους, αλλά και που φροντίζουν τον εαυτό τους! Επιπλέον, θαυμάζει τις γυναίκες που μπορούν να ανταπεξέλθουν αβίαστα στις προκλήσεις της καθημερινότητας και που πολλές φορές παραμερίζουν τα δικά τους “θέλω” προκειμένου να ευχαριστήσουν τα άτομα που αγαπούν!

ΛΕΩΝ

Έχεις να κάνεις με έναν άνδρα που σίγουρα έχει πολλές απαιτήσεις με τη μόνη διαφορά ότι αν κάνεις την καρδιά του να “σκιρτήσει”, τότε θα θαυμάζει κάθε τι σε σένα, ακόμα και τα ελαττώματά σου! Κατά κύριο λόγο, ο άνδρας Λέοντας θαυμάζει τις γυναίκες που καταφέρνουν να είναι σέξι, ακόμα κι αν δεν διαθέτουν τα καλλίγραμμα πόδια της Σκλεναρίκοβα ή την εκρηκτική παρουσία της Μόνικα Μπελούτσι! Εντυπωσιάζεται από τις γυναίκες που έχουν το δικό τους στιλ και που καταφέρνουν να αναδεικνύουν τη θηλυκότητά τους με τον καλύτερο τρόπο. Επιπλέον, γοητεύεται απίστευτα από τις γυναίκες που είναι διεκδικητικές, που έχουν στόχους, όνειρα και φιλοδοξίες, που θέτουν ψηλά τον πήχη στην καθημερινή τους ζωή.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE