Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν θα πήγαινα ποτέ στο Survivor! Αυτό το πρόγραμμα…»

Βλαδίμηρος Κυριακίδης

«Με άλλα λόγια τα ριάλιτι είναι μια μόδα και η μόδα περνάει. Όπως ήταν μόδα και παλαιότερα και εξαφανίστηκαν».

Στο περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ και την Κλάρα Γενιτσαριώτη έδωσε συνέντευξη ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, που μίλησε μεταξύ άλλων και για το Survivor.

[dfp_ads id=236982]

Μπροστά στον… τυφώνα Survivor πιστεύεις πως μπορούν να σταθούν όρθιες οι σειρές ή κινδυνεύουν να εξαφανιστούν στο πέρασμά του;

Όλα είναι θέμα… μόδας. Η ελληνική μυθοπλασία ποτέ δεν πεθαίνει. Με άλλα λόγια τα ριάλιτι είναι μια μόδα και η μόδα περνάει. Όπως ήταν μόδα και παλαιότερα και εξαφανίστηκαν, όπως ήταν μόδα κάποτε οι τούρκικες σειρές.

Την ώρα που άνθρωποι τρώνε από τα σκουπίδια και παιδιά λιποθυμούν από την πείνα στα σχολεία, δεν είναι προκλητικό να βγαίνει στον αέρα ένα πρόγραμμα στο οποίοι οι παίκτες από την πείνα τους είναι ικανοί να… φάνε μέχρι και ο ένας τον άλλον;

Μπορεί… Από την άλλη, όμως, βλέπεις ότι ο κόσμος το βλέπει και το βλέπει με πάθος. Εμένα δεν με εκφράζει αυτό το πρόγραμμα, δεν μου αρέσει, δεν θα πήγαινα ποτέ, αλλά υπάρχει κόσμος που το βλέπει και αυτός ο κόσμος είναι μια μεγάλη παρέα.

Γιατί ο κόσμος έχει πάθει φρενίτιδα με το Survivor;

Γιατί καθήμενος στον καναπέ του ο άλλος νιώθει ασφαλής. Από την άλλη μεριά με αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να περάσει και τη βραδιά του, από τη στιγμή που κανείς δεν τολμά να βγει έξω. Βέβαια, κάπως έτσι έχουμε κατακόρυφη αύξηση της κατάθλιψης.