«Θα ήταν θλιβερό ένα ριμέικ των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση» – Τι λέει η Ρένια Λουιζίδου

Ρένια Λουιζίδου

«Και στον βαθμό που ξέρω τη Δήμητρα, αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους, δεν νομίζω κανένας μας να το δοκίμαζε»

Στο περιοδικό “TV Έθνος” και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη η Ρένια Λουιζίδου, που απάντησε ξεκάθαρα πως θα ήταν θλιβερό να γίνει ριμέικ των Απαράδεκτων χωρίς τον Βλάσση Μπονάτσο.

Στην περίπτωση των Απαράδεκτων πιστεύεις ότι θα μπορούσε να υπάρξει ριμέικ χωρίς τον Βλάσση;

Θα ήταν πολύ θλιβερό… Και στον βαθμό που ξέρω τη Δήμητρα, αλλά και τους υπόλοιπους συναδέλφους, δεν νομίζω κανένας μας να το δοκίμαζε.

Γιατί τηλεοπτικά έχουμε πολλά χρόνια να σε δούμε σε δράμα; Καλά είχε πάει η “Κλεμμένη ζωή” και είχες αποσπάσει και κολακευτικά σχόλια για την ερμηνεία σου…

Στο θέατρο με βλέπετε. Ήμουν πέντε χρόνια στο “Σόι”. Φέτος άρχισε να κινείται η μυθοπλασία. Πριν οι παραγωγές ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Κυρίως καθημερινές δραματικές σειρές υπήρχαν.

Σου έχει γίνει πρόταση για καθημερινή σειρά;

Μια – δύο φορές. Μου είναι δύσκολος ο συνδυασμός με το θέατρο λόγω ωραρίων. Αν έχω μια σεζόν ένα χαλαρό δευτερότριτο στο θέατρο, ενδεχομένως να το έκανα, ανάλογα βέβαια με την πρόταση. Όμως νομίζω πως ο συνδυασμός καθημερινής θεατρικής παρουσίας και καθημερινής σειράς με πολύωρα γυρίσματα θα ήταν πολύ δύσκολος. Δεν θέλω να πηγαίνω στη δουλειά μου και να σέρνομαι.