«Συμμετείχα στο «Μες στην καλή χαρά» γιατί ήθελα δουλειά. Δεν θα το ξανάκανα»!

«Έχω αλλάξει 14 σπίτια τα τελευταία 11 χρόνια γιατί βαριόμουν εύκολα»!

«Από το 18 μου, όταν έφυγα από το πατρικό μου σπίτι, ζω μόνος. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να ζήσω αυτή την «περιπέτεια», να αναλάβω τις ευθύνες μου», δήλωσε ο Ευθύμης Ζησάκης στο People και τη Νάνσυ Παραδεισανού. «Έχω αλλάξει 14 σπίτια από τότε και σήμερα είμαι 29 ετών! Το πρώτο μου σπίτι πάντως ήταν στο Παλαιό Φάληρο, την περιοχή που μεγάλωσα. Έχω μείνει στο κέντρο, στα βόρεια και τώρα μένω ξανά Παλαιό Φάληρο μετά από πολλά χρόνια. Άλλαζα σπίτια γιατί βαριόμουν εύκολα, επιπλέον δεν μου είναι δύσκολο να κάνω μια μετακόμιση πια, άσε που μου αρέσουν πολύ οι δουλειές του σπιτιού και τα μαστορέματα. Το διασκεδάζω», εξηγεί γελώντας.

[dfp_ads id=236982]

Έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως η τηλεόραση στο παρελθόν έδινε καλά χρήματα, έτσι είχε την άνεση να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο συχνά; «Εγώ βγήκα στους ΠΕΔΕΣ το καλοκαίρι του 2013, που είχαν ήδη μειωθεί κατά πολύ τα κασέ. Δεν διέφερε η μηνιαία αμοιβή μου από ένα μισθό σε μία καλή εταιρεία. Σίγουρα ο οικονομικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο για να αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε μία εκπομπή, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, γιατί πρέπει να μπορείς να λειτουργήσεις μέσα σε αυτήν», δηλώνει. Για τις συμμετοχές του σε ομάδες τηλεοπτικών εκπομπών δεν μετανιώνει. «Ήμουν όσο πιο αληθινός γινόταν. Δεν έκανα πράγματα για τα οποία μπορεί σήμερα να ντρέπομαι. Δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω κατεύθυνση και να αλλάξω τον εαυτό μου για να αρέσω», εξηγεί, αλλά παραδέχεται πως δεν θα συμμετείχε ξανά σε μια εκπομπή όπως το Μες Στην Καλή Χαρά. «Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Τότε είχα δεχτεί γιατί δεν υπήρχε μυθοπλασία και ήθελα να έχω δουλειά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, αν είσαι αληθινός. Έπειτα, βέβαια, μου ήρθε η πρόταση για τη σειρά Το Σόι Σου και έχω τη χαρά να είμαι εκεί τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μια σειρά πολύ άμεση και αληθινή, αποτυπώνει ένα μέρος της ελληνικής πραγματικότητας που ζούμε σήμερα, γι’ αυτό κι έχει πετύχει».

Τον αγχώνει το γεγονός πως το σήριαλ Το Σόι Σου στο οποίο πρωταγωνιστεί παίζεται στον Alpha, ένα από τα κανάλια που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια γενικού περιεχομένου, πανελλαδικής εμβέλειας; «Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν το έμαθα, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλάμε για μια υγιή επιχείρηση, καθαρή, χωρίς προβλήματα και τυπική στις πληρωμές της. Νιώσαμε όλοι ότι είναι δικό μας πρόβλημα το τι θα γίνει με τον Alpha και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθεί το κανάλι».

Ευθύμης Ζησάκης

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.