Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κανέλλος για την τελευταία φορά που είδε τον Θάνο Μικρούτσικο στο νοσοκομείο

Δημήτρης Κανέλλος

«Άνοιξα την πόρτα, με είδε, με κατάλαβε, ανοιγόκλεισα τα μάτια και επειδή άρχισα να κλαίω, έφυγα αμέσως», λέει ο Δημήτρης Κανέλλος.

Στην εφημερίδα Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα έδωσε συνέντευξη ο Δημήτρης Κανέλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τις τελευταίες δύσκολες στιγμές του Θάνου Μικρούτσικου στο νοσοκομείο.

Τελευταία φορά που τον είδες πότε ήταν;

Τον είδα μέσα στο νοσοκομείο. Θυμάμαι δεν έπεφτε ο πυρετός με τίποτα για 20 μέρες. Θυμάμαι την τελευταία φορά που πήγα ήταν εκεί η σύζυγός του Μαρία και τα παιδιά. Είχε ανεβάσει έναν τρομερό πυρετό, ο οποίος δεν έπεφτε όση αντιβίωση κι αν του έδιναν οι γιατροί. Στην ουσία κονταροχτυπιούνταν ο Θάνος με τον καρκίνο. Μέχρι που ο Θάνος έχασε τις αισθήσεις του και τον τσάκισε κυριολεκτικά.

Ποιες ήταν οι τελευταίες κουβέντες που σου είπε;

Όταν πήγα την πρώτη φορά εκεί, πήγα απευθείας με τα ρούχα της οικοδομής. Με το που με βλέπει η κόρη του Αλεξάνδρα δεν με κατάλαβε. Μου λέει «ποιος είστε;». Της συστήθηκα και μόλις το είπαν στον Θάνο αμέσως τους είπε να περάσω και τους ζήτησε να με αφήνουν να περνάω. Την τελευταία φορά που τον είδα στο Μετροπόλιταν ήταν πολύ καταβεβλημένος. Άνοιξα την πόρτα, με είδε, με κατάλαβε, ανοιγόκλεισα τα μάτια και επειδή άρχισα να κλαίω, έφυγα αμέσως.

Ωστόσο αυτό που θυμάμαι από τις τελευταίες κουβέντες που είχαμε, είναι ότι ήθελε να ερμηνεύσω τραγούδια που είχε πει ο Μητροπάνος. Έχω ακόμα στο κινητό μου τη φωνή του από τις πρόβες που κάναμε και τις συμβουλές που μου έδινε. Και όταν έχω κάποια δυσκολία, την ακούω και παίρνω δύναμη.