Survivor: Τι λέει η Ειρήνη Παπαδοπούλου για την ανταλλαγή πραγμάτων με τους ντόπιους;

Survivor

«Φτάσαμε σε ένα σημείο να πεινάμε πολύ και σκεφτήκαμε κι αυτό. Μπορεί να ήταν εκτός κανονισμών…».

Στο περιοδικό Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Παπαδοπούλου που μίλησε για το Survivor και απάντησε και για την ανταλλαγή πραγμάτων με τους ντόπιους.

[dfp_ads id=236982]

Γιατί ανταλλάξατε πράγματα με τους ντόπιους, για να πάρετε φαγητό; Τόσο πολύ πεινούσατε;

Μα, πεινάγαμε! Άσε που δεν χρήζει ανάλυσης όλο αυτό το θέμα με το φαγητό, γιατί είναι πολύ απλό. Φτάσαμε σε ένα σημείο να πεινάμε πολύ και σκεφτήκαμε κι αυτό. Μπορεί να ήταν εκτός κανονισμών, όμως, ειδικά την πρώτη φορά ένιωσα ότι ζω πραγματικό «Survivor». Δηλαδή, για την επιβίωσή του κάποιος θα φτάσει και σε αυτό το σημείο. Δεν έγινε μία φορά και όχι μόνο από έναν άνθρωπο. Πάντως, το σίγουρο ήταν ένα: «Όλοι μαζί τα φάγαμε!» (γελάμε). Αυτό είναι αλήθεια. Φάγαμε όλοι μαζί.

Όταν άνοιξες το κινητό σου, εξεπλάγης από την αγάπη του κόσμου και τις αντιδράσεις;

Ναι, πάρα πολύ! Βασικά, συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Χάρηκα και ένιωσα ένα δυνατό στήριγμα. Γιατί μου έλειψε η εκτίμηση μέσα στο παιχνίδι και η αναγνώριση ότι προσφέρω κι εγώ κάτι. Όταν άνοιξα το τηλέφωνό μου μπήκα στα social media, διάβασα τα μηνύματα υποστήριξης και ο κόσμος μού έδωσε όλη του την αγάπη και την υποστήριξη. Τρελή χαρά ένιωσα! Πήρα ξαφνικά μια δύναμη! Όλο αυτό ήταν μια τεράστια αγκαλιά που δεν είχα μέσα στο παιχνίδι.

Τι μάθημα σου έδωσε, τελικά, όλη αυτή η εμπειρία;

Πήρα πάρα πολλά μαθήματα ζωής! Γνώρισα τα όρια και τις αντοχές μου, πήγα κόντρα στους φόβους μου, βρήκα ισορροπία μέσα μου και το σίγουρο είναι ότι βγήκα πιο δυνατή. Είμαι ευγνώμων γι’ αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Πλέον έχεις περισσότερες επαγγελματικές προτάσεις;

Δόξα τω Θεώ, και πριν το παιχνίδι συζητούσαμε κάποια πράγματα. Όμως, τώρα υπάρχει μεγαλύτερο και πιο έντονο ενδιαφέρον. Οπότε ναι, πιστεύω ότι μου έκανε καλό το παιχνίδι και ο κόσμος σχημάτισε μια θετική άποψη για μένα. Συζητάμε πολλά για το καλοκαίρι – που αφορούν και την Κύπρο, την οποία λατρεύω και το ξέρουν όλοι οι φίλοι μου εκεί αυτό. Θα δούμε… Ήδη γύρισα και οι συνεργάτες μου είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά που άφησα φεύγοντας: το «Σ’ αυτή να πας», που κυκλοφορεί από την Panik Records και το έχει ήδη αγκαλιάσει ο κόσμος.

Σήμερα, τι κάνεις όλη μέρα; Τρως;

Τρώω αρκετά και προσπαθώ να βρω και πάλι τους ρυθμούς μου. Επειδή γενικά είμαι αδύνατη, ο μεταβολισμός μου έπεσε για να προστατεύσει το σώμα μου κι έτσι δεν έχασα πολλά κιλά.