Survivor: Το πρώτο μήνυμα του Θοδωρή Θεοδωρόπουλου μετά την αποχώρησή του!

Θοδωρής Θεοδωρόπουλος

Όλα όσα έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram!

Την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά την αποχώρησή του από το Survivor, έκανε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος.

[dfp_ads id=236982]

«Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα …στιγμές χαραγμένες, ώρες, μήνες γεμάτες αναμνήσεις, χαμόγελα εντάσεις, ηρεμία, συγκινήσεις, μοναξιά, εμπειρίες ζωής, μαθήματα ζωής… Ένα ταξίδι συνειδητοποίησης..

Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις, ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή

Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά…

Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική εμπειρία ζωής που έζησα ..

Για πάντα ευγνώμων».

Η ανάρτηση που έκανε ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος…

Για κάθε μέρα… Μια γραμμή χαραγμένη στο παγούρι μου για πάντα ..στιγμές χαραγμένες ,ώρες ,μήνες γεμάτες αναμνησεις,χαμόγελα εντασεις,ηρεμία,συγκινήσεις,μοναξιά,εμπειρίες ζωης,μαθήματα ζωης.. Ένα ταξίδι συνειδητοποιήσης.. Όταν συνειδητοποιείς ποσά λίγα χρειάζεσαι για να ζήσεις ,ποσό λίγα πράγματα έχουν πραγματικά αξία -σημασία στη ζωή Όταν μαθαίνεις να είσαι πραγματικά ευγνώμων για την αγάπη των δικών σου ανθρώπων για την ζεστασιά της αγκαλιάς τους που έχει την δύναμη να ζεσταίνει το σώμα και την ψυχή σου κατω από οποιεσδήποτε συνθήκες ακόμα και όταν είσαι μίλια μακριά.. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με δίδαξε αυτό το μοναδικό ταξίδι αυτή η μοναδική έμπειρια ζωης που έζησα .. Για πάντα ευγνώμων ???????? …. #survivorgr #survivor2018 ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Thodoris Theodoropoulos (@only.theo) στις

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!