Survivor: Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Σόφη Πασχάλη

Σόφη Πασχάλη

Τι συμβαίνει με την υγεία της μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα;

Ανησυχία για την υγεία της Σόφης Πασχάλη μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετείχε στα γυρίσματα για το Survivor. Η ίδια πόσταρε χθες φωτογραφία της από το Mediterraneo Hospital και έγραψε:

[dfp_ads id=236982]

«Για όσους ισχυρίζονται ότι είναι μόνο ένα παιχνίδι και ότι δεν πρόκειται για τη ζωή μας. Ότι υπερβάλλουμε, ότι δεν είναι μια πραγματικότητα για εμάς που επιφέρει και κάποια θέματα υγείας, που σίγουρα θα βγούμε αλώβητοι και πιο δυνατοί, περαστικά είναι, άλλα που η στήριξη και η αγάπη βοηθάει. Τα παιδιά δεν είμαστε ηθοποιοί, που παίζουνε ένα ρόλο και γυρνάμε σε κάποιο ξενοδοχείο το βράδυ, όσο είμαστε εκεί.

Οι συνθήκες είναι αληθινές και οι καταστάσεις επίσης. Όλα τα παιδιά δυσκολευόμαστε ο καθένας με τον δικό του τρόπο, και για τους δικούς του λόγους. Όλα τα παιδιά είναι εκπληκτικά και ας έχετε ο καθένας από εσάς τα δικά σας πιστεύω. Σεβαστό! Όλα τα παιδιά, όμως αξίζουν την αγάπη σας, για τη προσπάθεια τους. Όλα τα παιδιά περνούν μια δυνατή δοκιμασία. Προσωπικά τους νοιάζομαι όλους, και τους στέλνω δύναμη γιατί την αξίζουν, ανεξαιρέτως όλοι…».

Το πρωί της Τρίτης, το νοσοκομείο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Η κυρία Σόφη Πασχάλη προσήλθε στο Mediterraneo Hospital εκτάκτως και υποβλήθηκε σε ενδοσκόπηση του ανωτέρου γαστρεντερικού, κατόπιν έντονων ενοχλήσεων που είχε στη συγκεκριμένη περιοχή.

Μετά την ολοκλήρωση της ενδοσκόπησης, της εδόθη συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή την οποία και θα πρέπει να ακολουθήσει επί μακρόν. Βρισκόμαστε στο πλευρό της για οτιδήποτε.