Στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Παπανώτας – Δίπλα του όλη η ομάδα του Happy Day

Δημήτρης Παπανώτας

Τι συνέβη με τον γνωστό παρουσιαστή; Αναλυτικό ρεπορτάζ...

Στο νοσοκομείο βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας. Ο γνωστός παρουσιαστής, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του zappIT, έκανε μία προγραμματισμένη επέμβαση, όλα πήγαν καλά και τώρα βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

[dfp_ads id=236982]

Ο Δημήτρης Παπανώτας έλειψε την περασμένη Πέμπτη από το Happy Day για να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Την Παρασκευή μετά την εκπομπή μπήκε στο νοσοκομείο Υγεία και το απόγευμα έγινε η επέμβαση. Ο δημοσιογράφος θα πάρει εξιτήριο αύριο, Κυριακή και θα αναρρώσει στο σπίτι. Ο Δημήτρης θα απουσιάσει από το Happy Day μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Στο πλευρό του παρουσιαστή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του zappIT, βρέθηκε η μητέρα του Ελισάβετ, η οποία ταξίδεψε από την Χίο, αλλά και ο αδερφός του, Κώστας Παπανωτας. Φυσικά, δίπλα του είναι όλοι οι φίλοι και συνεργάτες του από το Happy Day. Στις φωτογραφίες που έχει αναρτήσει ο ίδιος ο Δημήτρης Παπανώτας μέσα από το δωμάτιο όπου νοσηλεύεται, βλέπουμε να έχει μαζί του την αρχισυντάκτρια της εκπομπής Μαίρη Παλιαλέξη και την Ελένη Τσολάκη. Μέσα στη μέρα θα τον επισκεφθεί τόσο η Σταματίνα Τσιμτσιλή, όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς.

Εμείς να ευχηθούμε περαστικά στον Δημήτρη και ταχεία ανάρρωση.

Οι sexy νοσοκόμες μου!!!!! @marypalialexi @elenitsolaki #koritsakiamou

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις

Όλα περνάνε. Ό πόνος είναι ΠΆΝΤΑ προσωρινός. Μέσα ή έξω… Καλημέρα!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) στις