Η πληθωρική Γαλλίδα καλλονή αναστάτωσε την Μύκονο!

Nabilla

Γνωστή ως Γαλλίδα Kim Kardashian, η 25χρονη καλλονή απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων.

Φύσηξε… γαλλικός αέρας στην Μύκονο. Η πληθωρική βασίλισσα των ριάλιτυ στην Γαλλία Nabilla εμφανίστηκε στην Παράγκα αιχμαλωτίζοντας όλα τα βλέμματα! Γνωστή ως Γαλλίδα Kim Kardashian, η 25χρονη καλλονή απολαμβάνει το ελληνικό καλοκαίρι και τις ομορφιές του νησιού των Ανέμων. Η Nabilla απαθανατίστηκε αποκλειστικά από την κάμερα του Mykonos Live TV στο Scorpios φορώντας χρυσό φόρεμα και ένα όρθιο φτερό στο κεφάλι!

Αφού διασκέδασε για αρκετή ώρα στο διάσημο seaside club αναστατώνοντας τον ανδρικό πληθυσμό, αποφάσισε να αποχωρήσει και επιβιβάστηκε σε jeep με τρόπο τέτοιο που να μην χαλάσει το φτερό στο κεφάλι! Η γαλλοελβετικής καταγωγής καλλονή, που έκανε τα πρώτα της βήματα στο μόντελινγκ κατά την εφηβική ηλικία, εμφανίζεται ανελλιπώς από το 2011 σε ριάλιτυ.

Το μεγάλο «μπαμ», όμως, σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας αλλά και ανέλιξης στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο, το έκανε τον Μάρτιο του 2013, όταν σε ένα επεισόδιο του ριάλιτι Les Anges de la telerealite είπε την φράση «Allo! Non, mais allo quoi!» («Ναι, με ακούτε; Με λαμβάνετε;»), η οποία έγινε viral, καθώς ο τρόπος που την ξεστόμισε έδειχνε την απόλυτη έκπληξη και περιφρόνηση για την συμπαίκτριά της, που έκανε το λάθος να της ζητήσει σαμπουάν επειδή η ίδια δεν είχε.

Η ατάκα της αυτή έφτασε να χρησιμοποιηθεί σε διαφημίσεις πολυεθνικής αλυσίδας καταστημάτων με είδη σπιτιού αλλά και σούπερ μάρκετ, ενώ λίγους μήνες αργότερα απέκτησε το δικό της ριάλιτι με τον τίτλο Allo Nabilla, ma famille en Californie, το οποίο την έδειχνε στην… καθημερινότητά της με την οικογένειά της στο Λος Αντζελες. Αυτή η πτυχή της καριέρας της ήρθε και σφράγισε το παρατσούκλι Γαλλίδα Kim Kardashian, που της έδωσε το αμερικανικό siteΤΜΖ!

https://www.youtube.com/watch?v=02rDa5Jf5iA

Πηγή: mykonoslivetv