Πέθανε στα 39 του γνωστός ηθοποιός

Τον πρόδωσε η καρδιά του...

Έφυγε το πρωί του Σαββάτου από τη ζωή μόλις στα 39 του χρόνια ο ταλαντούχος Αμερικανός ηθοποιός Nelsan Ellis. Ο ρόλος του ξεχωριστού Lafayette Reynolds στην σειρά του HBO “True Blood” είχε κλέψει τις εντυπώσεις. Αρκεί να σημειωθεί πως αρχικά ο χαρακτήρας που υποδυόταν θα εμφανιζόταν μόνο για μερικά επεισόδια, αλλά ήταν τέτοια η αγάπη του κόσμου που παρέμεινε και τις 7 σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιακή ανεπάρκεια και έγινε γνωστός μέσα από ανάρτηση της ηθοποιού Octavia Spencer που ανέφερε :«Μόλις έμαθα ότι χάσαμε τον Nelsan. Η καρδιά μου πονά για τα παιδιά και την οικογένεια του».

Just got word that we lost @nelsanellisofficial. My heart breaks for his kids and family. #RIPNelsanEllis. #brillIantactor #trueblood #getonup #thesoloist #thehelp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Octavia Spencer (@therealoctaviaspencer) στις

Το HBO σε ανακοίνωση του αναφέρει «Μετά λύπης μας πληροφορηθήκαμε το θάνατο του Nelsan Ellis. Ο Nelsan ήταν για χρόνια μέλος της οικογένειας του HBO και η ερμηνεία του στο ρόλο του Lafayette θα μείνει να μνημονεύεται στη συνολική κληρονομιά του True Blood. Θα λείψει σε όλους τους θαυμαστές τους και σε όλους εμάς στο HBO».

Εδώ σε φωτογραφία από την σειρά μέσα από την οποία τον αγάπησε ο κόσμος, το True Blood: