Πέθανε ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά», Βασίλης Λάσκαρης

Στην υγειά μας ρε παιδιά

Την Τετάρτη η κηδεία του στο Α' νεκροταφείο.

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το μεσημέρι της Κυριακής 3 Μαρτίου ο παραγωγός της εκπομπής «Στην υγειά μας, ρε παιδιά» και στενός φίλος του Σπύρου Παπαδόπουλου, Βασίλης Λάσκαρης. Ο θάνατος του έγινε γνωστός μέσα από τα social media ανθρώπων του καλλιτεχνικού κόσμου που βυθίστηκαν στη θλίψη και έσπευσαν να συμπαρασταθούν με λίγα λόγια στους κοντινούς του ανθρώπους.

Ο Βασίλης Λάσκαρης εργαζόταν για την εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» μαζί με τη σύζυγό του, Βίκυ Λάσκαρη και το γιο τους Γιάννη από την πρώτη μέρα που βγήκε στον αέρα της ΝΕΤ, τον Οκτώβριο του 2004.

Η κηδεία του σύμφωνα με την ανάρτηση του Αλέξανδρου Μπουρδούμη θα γίνει τη Τετάρτη στις 15:00 στο Ά νεκροταφείο.

Η ηθοποιός Χριστίνα Αλεξανιάν έγραψε στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram:

«Έφυγες και πηγές μακριά..
Βασίλη μου αγαπημένε! Μόνο χαρές θα θυμάμαι από σένα. Γενναιόδωρος, πληθωρικός και λεβέντης. Άντρας παλιάς κοπής, όπως σου έλεγα. Η αρχοντιά σου, το ζεϊμπέκικο σου, το γέλιο σου, το χιούμορ σου, η αγάπη για το κοριτσάκι σου-αχ Βικουλα μου-όλα αυτά τα κλειδώνω στην καρδιά μου. Ήσουν παράδειγμα ανθρώπου! Στην υγεία μας λέγαμε και τσουγκρίζαμε. Τώρα στην μνήμη σου θα πιούμε και την λεβεντιά σου θα θυμόμαστε. Σεμνός και ταπεινός. Αυτό ήσουν. Vicky Laskari, Βικούλα μου, η κοινή μοίρα του θανάτου είναι η μόνη παρηγοριά. Καλή αντάμωση λοιπόν..»

Η Τίνα Σακελλάριου ανάφερε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook:

«Ο Βασίλης Λάσκαρης ένας υπέροχος άνθρωπος σπουδαίος παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» Έφυγε από κοντά μας… Τα θερμά μου συλλυπητήρια στη σύντροφο του Βίκυ Λάσκαρη και στην οικογένεια του. Αντίο φίλε Βασίλη…»

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έγραψε:

«Ο Βασίλης Λάσκαρης,ένας σπουδαίος παραγωγός τηλεοπτικών εκπομπών και θεατρικών παραστάσεων((κάναμε τη ΣΥΝΕΝΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΔΑΝΑΗ,αλλά δε προλάβαμε εκείνη του FRANKIE),ένας υπέροχος άνθρωπος έφυγε χθες το βράδυ από κοντά μας…ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…τα θερμά μου συλλυπητήρια στη Vicky Laskari και σε όλη την οικογένεια τους…η κηδεία του θα γίνει τη Τετάρτη στις 15:00 στο Ά νεκροταφείο…»