Πέθανε η Νανά Καραγιάννη!

Νανά Καραγιάννη

Η δημοσιογράφος Νανά Καραγιάννη βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της.

Νεκρή μέσα στο σπίτι της στην Κυψέλη βρέθηκε η Νανά Καραγιάννη. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έπασχε χρόνια από νευρική ανορεξία και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άνθρωπος που τη βρήκε νεκρή ήταν ο πατέρας της, ο οποίος πήγε σπίτι της, καθώς δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο.

[dfp_ads id=236982]

Πριν από περίπου ένα μήνα, η Νανά Καραγιάννη είχε αναφέρει στο προφίλ της στο facebook ότι είναι άρρωστη και είχε ζητήσει συγνώμη για την διαδικτυακή «εξαφάνισή» της. Το πρόβλημα υγείας της είχε επιδεινωθεί και η γνωστή δημοσιογράφος που μαχόταν εδώ και αρκετά χρόνια με τη νευρική ανορεξία, είχε μπει για νοσηλεία στο νοσοκομείο Αγία Όλγα.

Η σκληρή μάχη που είχε δώσει η Νανά Καραγιάννη στην εντατική…

Πέρυσι, τέτοια εποχή, η Νανά Καραγιάννη είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. Ο οργανισμός της ήταν πολύ εξαντλημένος με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Ο αδερφός της, Φοίβος, ήταν αυτός που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο ίδιος είχε επιβεβαιώσει τότε ότι η δημοσιογράφος βρισκόταν σε καταστολή, ενώ τα νεφρά και τα πνευμόνια της λειτουργούσαν μόνο με μηχανική υποστήριξη.

Η Νανά Καραγιάννη είχε καταφέρει να κερδίσει τη μάχη τότε και η ζωή της είχε αρχίσει να αλλάζει. Είχε αφήσει πίσω της τις δύσκολες μέρες που είχε περάσει στην εντατική και κοιτούσε τη ζωή με άλλο μάτι. Τον Σεπτέμβριο του 2016, μάλιστα, έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την περιπέτεια της υγείας της. Είχε βρεθεί, τότε, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, όπου είχε μιλήσει για τα όσα είχε περάσει.

Είκοσι μέρες στην Εντατική και συνολικά έναν μήνα στο νοσοκομείο ήταν αρκετά για να συνειδητοποιήσει η Νανά Καραγιάννη για πρώτη φορά στη ζωή της πόσο σοβαρά ήταν τα πράγματα τότε για εκείνη. Σε συνέντευξη που είχε δώσει τότε στο περιοδικό Down Town είχε αναφερθεί και στην πρώτη στιγμή, όταν άνοιξε τα μάτια της στην εντατική: «Δεν μπορείς να φανταστείς πως ήμουν. Οροί στον λαιμό και στα χέρια, καθετήρες κ.α. Όταν ξύπνησα από το κώμα – για πολλές ημέρες – δεν με άφηναν να κοιταχτώ στον καθρέφτη. Ήμουν φρικιό, ήταν δύσκολη η επικοινωνία με τους γύρω μου. Είχα τρελούς πόνους και δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεββάτι. Με τάιζαν και με έκαναν μπάνιο οι δικοί μου, ήμουν εντελώς ανήμπορη. Θυμάμαι όταν άνοιξα πρώτη φορά τα μάτια μου είδα απέναντι μου τη μητέρα και τον αδελφό μου. Άρχισα να κλαίω με λυγμούς. ήμουν σίγουρη ότι θα πεθάνω».