«Με παρενόχλησε σεξουαλικά πασίγνωστος συνάδελφος, παντρεμένος, γύρω στα 70»

Σούλη Σαμπάχ

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει…

Στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα έδωσε συνέντευξη η Κατερίνα Βακαλοπούλου, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων και τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί.

[dfp_ads id=236982]
Στην Ελλάδα θα μπορούσε εύκολα να «ανάψει» ένα σεξουαλικό σκάνδαλο όπως στο Χόλιγουντ;

Θα καεί το πελεκούδι αν γίνει η αρχή! Σε όλα τα επαγγέλματα παρατηρούνται σεξουαλικά «μπερδέματα», αλλά στο θέαμα ακόμα περισσότερο.

Εσείς δεχτήκατε πονηρές προτάσεις;

Μέχρι τα 40 μου είχα αρκετές παρενοχλήσεις, αλλά μετά κόπηκαν. Μεγάλωσα! Η τελευταία ήταν από έναν πασίγνωστο ασπρομάλλη, παντρεμένο συνάδελφο γύρω στα 70, της συνομοταξίας των λεγόμενων γερογκόμενων! Οταν κλείσετε το μαγνητοφωνάκι, θα σας πω το όνομά του. Ποτέ δεν με δελέασαν αυτά τα φλερτ και οι… υποσχέσεις. Υπήρξα και παραμένω πολύ αξιοπρεπής στη ζωή μου.

Και περήφανη για τα «όχι» σας;

Δεν έχω υποχρέωση σε κανέναν κερατά! Παραήμουν ευθύς, ατίθαση και έντιμη γι’ αυτό το επάγγελμα, χαρακτηριστικά που εκτίμησαν λίγοι αλλά σημαντικοί άνθρωποι της τέχνης, όπως ο Γιώργος Φούντας, ο Δημήτρης Εξαρχος, ο Κώστας Καζάκος και η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βου-γιουκλάκη, ο Γιώργος Σίσκος και ο Πάνος Σκουρολιάκος, με τους οποίους έκανα τις πιο σημαντικές συνεργασίες μου.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!