Ουγγαρέζος – Συνατσάκη: Μόνο φίλοι ή κάτι παραπάνω;

Μήπως αυτός ο έρωτας, τελικά, δεν ...πνίγηκε εν τη γενέσει;

«Πιστεύω ότι τόσο από το μυαλό του Δημήτρη όσο και από το δικό μου, έστω και για δευτερόλεπτα, πέρασε η σκέψη ότι μπορεί να ήμασταν ζευγάρι κι ένα βράδυ είπαμε “Μωρέ λες;” για να το απορρίψουμε το επόμενο πρωί» είχε δηλώσει η Μαίρη Συνατσάκη σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ.

«Είναι πολύ όμορφη και άμα συναναστρέφεσαι καθημερινά μαζί της, βρίσκεις πράγματα που σου αρέσουν. Πήγε να γίνει ένα φλερτ, αλλά εγώ τότε είχα σχέση κι εκείνη είχε σχέση με έναν άνθρωπο που με βοήθησε πολύ τότε» απάντησε πρόσφατα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του στην Τζένη Μπαλατσινού.

Οι δύο παρουσιαστές μετρούν εννέα χρόνια φιλίας –από το ξεκίνημά τους στο Mad-, διασκέδασαν μαζί το βράδυ του Σαββάτου στον Σταυρό του Νότου, στην τελευταία εμφάνιση του Αλκίνοου Ιωαννίδη.
 

«Αυτή τη στιγμή δεν είναι ζευγάρι. Κανείς όμως δεν ξέρει πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους. Οι κοινοί τους φίλοι πάντα έλεγαν ότι θα ήταν ωραίο ζευγάρι, καθώς είναι πολύ ταιριαστοί», προσθέτει άτομο του περιβάλλοντός τους στο περιοδικό ΟΚ!.