«Όταν σκέφτομαι ότι υπάρχει σε επιτροπή η Ελένη Φουρέιρα που μόνο…»

Ελένη Φουρέιρα

«Εδώ δεν με κάλεσαν ποτέ σε talent show, θα πάω σε reality;».

Ο Δημήτρης Παπάζογλου έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα και αναφέρθηκε και στην Ελένη Φουρέιρα.

[dfp_ads id=236982]

Μετά τα μιούζικαλ εισβάλατε στην επιθεώρηση.

Έπειτα από είκοσι χρόνια καριέρας, είχα το δικαίωμα. Δεν είμαι ο καλλιτέχνης της διανόησης που θα με επιχορηγήσει το υπουργείο Πολιτισμού για να μου έρθει η έμπνευση να πάω στο Ηρώδειο και να είμαι υπερήφανος.

Έχουμε επιθεωρησιακούς ηθοποιούς σήμερα;

Την Ελντα Πανοπούλου και τον Μάρκο Σεφερλή. Αυτοί μας έμειναν.

Μήπως θέλατε να γίνετε ηθοποιός και όχι χορευτής;

Αυτή είναι η αλήθεια! Όμως ήμουν άτολμος για να το εκφράσω και περίμενα τη στιγμή που κάποιος σκηνοθέτης θα με ανακάλυπτε. Τελικά η Αλίκη Βουγιουκλάκη «καθάρισε» για μένα! Με πήγε στον Μίνω Βολανάκη και με… παρέδωσε! Παρότι δεν είμαι επαγγελματίας ηθοποιός, πάντα μου εμπιστεύονται δύσκολους ρόλους!

Εσείς τι ρόλους θα προτιμούσατε;

Θα ήθελα να υποδύομαι τον εαυτό μου! Ο,τι κάνει ο Νίκος Μουτσινάς.

Αντ’ αυτού;

Έχω υποδυθεί, μεταξύ άλλων, έναν δολοπλόκο μαρκήσιο, τον Χανς Κρίστιαν Αντερσεν και έναν ερμαφρόδιτο. Το ότι δεν με έχουν ζητήσει από μεγάλο εμπορικό θέατρο για να παίξω με λυπεί. Θα ήμουν ιδανικός στον ρόλο του Mister Cellophane στο «Chicago».

Στο «Survivor» θα συμμετείχατε, αν σας το πρότειναν;

Εδώ δεν με κάλεσαν ποτέ σε talent show, θα πάω σε reality; Όταν σκέφτομαι, μάλιστα, ότι υπάρχει σε επιτροπή η Ελένη Φουρέιρα, που μόνο καλά λέει το στόμα της για να μη γίνει αντιπαθητική, εκεί θεωρώ πως η τηλεόραση πρέπει να ενηλικιωθεί και μαζί της η νεολαία, που έχει πρότυπο την Κατερίνα Καινούργιου.