Ο Γιώργος Λιανός απαντά για τις σχέσεις του με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Γιώργος Λιανός

Ισχύει η μεταξύ τους κόντρα; Τι λέει για τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

Δημοσιεύματα θέλουν τους δύο παρουσιαστές του Survivor να είναι δυο ξένοι στον Άγιο Δομίνικο, ενώ άλλες πληροφορίες όπως αυτές του Πρωινού δεν επικεντρώνουν το πρόβλημα στις σχέσεις των δύο παρουσιαστών…

Survivor: «Ο Λιανός ήταν προειδοποιητικό “μήνυμα” του Acun στον Τανιμανίδη! Οι σχέσεις τους…»

Ο Γιώργος Λιανός μίλησε στο Tv Κους Κους και στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου για την εμπειρία του στο Survivor 2 και απάντησε μεταξύ άλλων και για τον Σάκη Τανιμανίδη.

[dfp_ads id=236982]

Πώς είναι η εμπειρία σας από το Survivor 2; Είναι μια υπέροχη εμπειρία, περισσότερο εμπειρία παρά δουλειά. Έτσι το αντιμετωπίζω. Νιώθω πραγματικά τυχερός που συμμετέχω σε αυτό το project με άτομα που εμπιστεύομαι και χαίρομαι να δουλεύω μαζί τους.

Άξιζε τον κόπο το ότι βρεθήκατε στην άλλη πλευρά του κόσμου, μακριά από τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Φυσικά και μου λείπουν τα αγαπημένα μου πρόσωπα, αλλά πολλές φορές είμαι υποχρεωμένος λόγω της δουλειάς μου να είμαι μακριά τους.

Δεν μπορώ να μη σας ρωτήσω για τη σκληρή κριτική που έκαναν κάποιοι σε εσάς. Πως αντιδράτε σε όλα αυτά; Σκεφτήκατε να ακολουθήσετε το δρόμο του δικαστηρίου; Ο καθένας έχει το δικαίωμα της άποψης του. Απλώς, δεν θα πρέπει να υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Φυσικά, όταν προσπαθούμε να διασφαλίσουμε κάποια πράγματα, μερικές φορές είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε όλα τα διαθέσιμα μέσα.

Πώς είναι η επαφή και η συνεργασία με τον Ατζούν Ιλιτζαλί; Είναι εξαιρετική, είναι ένας άνθρωπος απλός και δίκαιος.

Με τον Σάκη Τανιμανίδη; Εξαιρετικές. Είναι η παρέα μου εδώ κάτω. Γέλασα πολύ με όσα γράφτηκαν περί κόντρας.