Ο Γιώργος Αγγελόπουλος «καρφώνει»: «Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές»!

Γιώργος Αγγελόπουλος

«Για μένα το Survivor ήταν μια ζαριά».

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δίνει την πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά το Survivor στο Πρώτο Θέμα και στη Γεωργία Παπαδημητρίου και απαντά μεταξύ άλλων και για τη μοναχική πορεία που ακολούθησε και εκτός του παιχνιδιού «Survivor». Όσο οι πρώην συμπαίκτες του εμφανίζονται σε Survival Camps και κάθε λογής εκδηλώσεις ανά την Ελλάδα, ο Ντάνος βρίσκεται στη Σκιάθο με την οικογένεια του και τους δικούς του ανθρώπους. Δεν τον βάζουν σε πειρασμό τα εύκολα και γρήγορα χρήματα;

«Εγώ έχω το δικό μου σκεπτικό, τη δική μου κρίση για τα πράγματα. Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να κρίνω τι κάνουν οι πρώην συμπαίκτες μου. Θα σου πω όμως ότι δεν μπήκα στο Survivor» μόνο για τα 100.000 ευρώ ή επειδή αντιμετώπιζα κάποιο οικονομικό πρόβλημα, όπως είχε ακουστεί. Ούτε πήγα στο παιχνίδι επειδή δεν υπήρχε ζωή για μένα έξω. Επίσης, ποτέ δεν θα εξαφανιζόμουν από την οικογένεια μου, για πέντε μήνες, για τα λεφτά.

Για μένα το παιχνίδι ήταν μια ζαριά.

Αυτό που σκέφτηκα ήταν ότι μέσα από αυτό θα μπορούσε να ανοίξουν πόρτες που θα με βοηθούσαν στα επαγγελματικά μου. Είχα ένα ένστικτο ότι ήταν η στιγμή μου. Ναι συμμετείχα και για τα 100.000 ευρώ. Ήταν ένας από τους λόγους. Σε καμία περίπτωση όμως δεν το έκανα μόνο για τα χρήματα. Οπότε και μετά το Survivor δεν θα έκανα ποτέ κάτι μόνο για τα χρήματα. Κάτι που δεν με εκφράζει. Είναι αντίθετες στο σκεπτικό μου οι αρπαχτές, που σίγουρα μπορούν να σου αποφέρουν σεβαστά ποσά.Δεν μου αρέσουν τα εφήμερα πράγματα.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!