Μπογδάνος: «Αν πάει κανείς να σκαλίσει τα προσωπικά μου, θα τον πάρει ο διάολος»!

Τι λέει για Γιώργο Παπαδάκη και Κατερίνα Καινούργιου; - «Η εν λόγω κυρία...»

Με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, τους τελευταίους μήνες βρέθηκε πολλές φορές στο επίκεντρο σχολίων και κριτικής. Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο People και την Ζέτα Καραγιάννη για όλους και για όλα…

Το να αποκαλείς «μαθουσάλα» τον Γιώργο Παπαδάκη είναι μια σκληρή κουβέντα.

Δεν είπα τίποτα για τον Παπαδάκη. Ο συνεντευξιαστής ανέφερε το όνομά του κι εγώ είπα «πάμε παρακάτω». Το υπόλοιπο είναι φανταστική διαστρέβλωση των ηλιθίων του κουτσομπολιού, των κατασκευαστών επικαιρότητας με… το μυαλό της κότας.

Είπες για την Κατερίνα Καινούργιου ότι «εόναι καλό που μιλάει γαλλικά, γιατί ένας άνθρωπος πρέπει να μιλάει τουλάχιστον μία γλώσσα».

Α, ναι. Το να είσαι καινούργιος δεν αρκεί. Η εν λόγω κυρία με τσάτισε. Βρέθηκε στο λάθος μέρος, τη λάθος στιγμή. Νομίζω πως υπεραντέδρασα. Αλλά από την άλλη, η κουλτούρα του «άσε να τους λένε ότι θέλουν, εγώ θα σιωπώ» δεν είναι στο χαρακτήρα μου. Πάμε παρακάτω.

Υπάρχει υποκρισία στην τηλεόραση;

Αφοδεύουν οι αρκούδες στο δάσος; Απ’ την άλλη, θα έλεγε κανείς πως ο κόσμος της TV οφείλει να είναι όμορφος και ότι ο τηλεθεατής δεν χρειάζεται να απασχολείται με τα πρόσωπα που παρουσιάζουν, αλλά με το αντικείμενο των εκπομπών τους. Τα προσωπικά των προσώπων είναι πράγματι δευτερεύοντα. Η ποιότητα, όμως, και η ακεραιότητα των δημοδιδασκάλων (διότι αυτό είναι όσοι εμφανίζονται στο γυαλί) είναι σημαντικά χαρακτηριστικά.

Συνεπώς;

Συνεπώς, όντως δεν με ενδιαφέρει ποιος ερωτοτροπεί με ποιον, τι βίτσια έχει ο τάδε, ούτε αν βγήκε για ψώνια η δείνα με το νέο της φλερτ, αλλά αν ο Μπογδάνος μιλά για αξιοκρατία και τα τσεπώνει από τον Χ υπουργό με αφορά.

Συμβαίνει αυτό;

Στη δική μου περίπτωση ούτε κατά διάνοια. Τα μόνα χρήματα που έχω ποριστεί ως δημοσιογράφος ήταν από τις εταιρείες ΜΜΕ για τις οποίες εργάστηκα. Ψωμίζομαι τιμιότατα. Κι αν θες, για το λόγο αυτό μπορώ και να μιλάω ανοιχτά. Ατασθαλίες θα βρει κανείς μόνο στα προσωπικά μου. Κι αυτά δεν αφορούν κανέναν – κι αν κανείς ποτέ πάει να τα σκαλίσει, θα τον πάρει ο διάολος…

Οικονομικά, αισθάνεσαι ικανοποιημένος; Οι αμοιβές για τους νεότερους παρουσιαστές είναι μικρότερες από τους παλαιότερους που βρέθηκαν στην TV στη χρυσή της εποχή.

Δεν είναι απλά μικρότερες, είναι εξωφρενικά χαμηλές. Ορισμένες φορές σκέφτεσαι ότι σε λίγο θα τους πληρώνουμε για να δουλεύουμε. Υπάρχουν πολύ χειρότερα από τα χρήματα που παίρνω, αλλά, όχι, δεν είμαι ικανοποιημένος. Ειδικά για καθημερινό ραδιόφωνο, τηλεόραση και τόση έκθεση. Βεβαίως, ο ΣΚΑΪ δεν φημίζεται για τις παχυλές του αμοιβές. Έχει, όμως, άλλα καλά. Δίνει ευκαιρίες. Και πληρώνει πάντα στην ώρα του. Μπορεί να μην παίρνεις πολλά, αλλά ξέρεις ότι θα τα βρεις στο τέλος του μήνα στο λογαριασμό σου. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για την εποχή που ζούμε. Ενδιαφέρον, πάντως, έχει ότι την πιάτσα τη χαλάνε πάλι οι παλιοί…

Διαβάστε ακόμα:

Έλληνας παρουσιαστής: «Ήθελε να της διαβάζω κατά τη διάρκεια της ερωτικής πράξης»!