«Μας βγάλανε μέχρι και ότι είμαστε gay! Είμαστε καθαρά άντρες, είμαστε straight»!

Droulias Brothers

"Θα προτιμούσα να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά! Τώρα που έφυγε ο Μπάμπης Στόκας από το σχήμα του Σάκη Ρουβά, όλα μπορούν να γίνουν"!

Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση τους από το Survival Secret οι Droulias Brothers βρέθηκαν στα στούντιο του ΑΡΤ FM και μίλησαν με τον Λάζο Μαντικό για τις εμπειρίες τους από το παιχνίδι, τη Eurovision και το σχήμα Ρουβάς – Στόκας που «κατέβηκε» νωρίς. Οι δυο τους ξεκαθαρίζουν -με υπερβάλλουσα αγωνία θα λέγαμε- ότι δεν είναι gay…

Κώστας Δρούλιας: «Δεν το μετανιώσαμε που πήγαμε στο παιχνίδι επιβίωσης. Ήταν μια εμπειρία για εμάς! Γνωρίσαμε τον εαυτό μας και μάθαμε να ζούμε με λίγα…»

Ηλίας Δρούλιας: «Χάσαμε αρκετά κιλά, είχε πείνα! Εγώ έχασα 12 κιλά και ο Κώστας 15 μέσα σε ένα μήνα!»

Κώστας Δρούλιας: «Μας έγινε πρόταση από το κανάλι να συμμετάσχουμε στο survival!»

Ηλίας Δρούλιας: «Αν γινόταν στο εξωτερικό θα το σκεφτόμουν πολύ αν θα πάω»

Κώστας Δρούλιας: «Μετά το παιχνίδι υπήρχε κόσμος που δεν μας ήξερε λίγο πιο μεγάλης ηλικίας και μας έμαθε! Το κάναμε για να μας μάθει και αυτή η μερίδα του κόσμου!»

Κώστας Δρούλιας: «Υπήρχε κόσμος που έρχονταν στο παιχνίδι αλλά σε πολύ μακρινή απόσταση!»

[dfp_ads id=236982]

Ηλίας Δρούλιας: «Η δύναμη μας είναι ο κόσμος!»

Ηλίας Δρούλιας: «Μου έχουν επιτεθεί θαυμάστριες να με αγκαλιάσουν και να με φιλήσουν!»

Κώστας Δρούλιας: «Έχουμε διαφορετικά ταργκετ γκρουπ στις γυναίκες εγώ και ο Ηλίας. Πιάνουμε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γής» (γέλια)

Κώστας Δρούλιας: «Μας βγάλανε μέχρι και ότι είμαστε gay. Με την ευκαιρία που μου δίνεται να πω: ότι δεν έχει περάσει ποτέ από το μυαλό μας η έλξη από το ίδιο φύλο. Είμαστε καθαρά άντρες, είμαστε straight!»

Ηλίας Δρούλιας: «Ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κρεβάτι του!»

Droulias Brothers

Κώστας Δρούλιας: «Eurovision θα πηγαίναμε σίγουρα»
Ηλίας Δρούλιας: «Θα ήταν μια πάρα πολύ καλή πρόταση για εμάς!»

Κώστας Δρούλιας: «Θα προτιμούσα να συνεργαστώ με τον Σάκη Ρουβά! Τώρα που έφυγε ο Μπάμπης Στόκας από το σχήμα του Σάκη Ρουβά, όλα μπορούν να γίνουν!»

Κώστας Δρούλιας: «Ο Γιάννης Αΐβάζης είναι ένα παιδί που έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, κάποιες ιδιομορφίες θα έλεγα που δεν ταιριάζουν με τα δικά μου πιστεύω!»
Η μαντινάδα όλο νόημα του Κωνσταντίνου Δρούλια στον Γιάννη Αΐβάζη!
«Δεν ξεπερνούν τον αετό πουλιά ξεπετασάρια, όσο ψηλά και να πετούν δεν του πατούν τα χνάρια!»

Ηλίας Δρούλιας: «Η Ελένη Μενεγάκη είναι μια Βασίλισσα. Ήταν όνειρο να πάμε στην εκπομπή της και μας κάλεσαν τυχαία, δεν το είχαμε επιδιώξει. Ακομπλεξάριστη και δεν μας κόμπλαρε καθόλου»

Κώστας Δρούλιας: «Το σχήμα Στόκας-Ρουβάς ήταν μια ατυχία. Μου έκανε εντύπωση ο κόσμος μέσα στην πρεμιέρα ήταν πολύ διαφορετικός. Δεν κατάφεραν αυτά τα δυο να συνυπάρξουν, εμάς στην πρεμιέρα μας άρεσαν πάρα πολύ. Ήταν διαφορετικό!»

Κώστας & Ηλίας Δρούλιας: «Τα σκαλιά της εκκλησίας για εμάς είναι ένα όνειρο μακρινό ακόμα!»