Μάρω Λύτρα για σεξουαλική παρενόχληση: «Η υπόθεση με τον…»

Μάρω Λύτρα

Η γνωστή τραγουδίστρια μιλά για την σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο παρελθόν...

Η Μάρω Λύτρα με ένα κείμενο στο προφίλ της στο facebook, ξέσπασε αποκαλύπτοντας ότι υπήρξε ένας σημαντικός Έλληνας στο χώρο της μουσικής που την παρενόχλησε λέγοντάς της «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα»! Η τραγουδίστρια δηλώσει σήμερα στην Espresso και τη Δήμητρα Δάρδα:

[dfp_ads id=236982]

«Η υπόθεση με τον κινηματογραφικό παραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν και τις καταγγελίες εναντίον του για απόπειρες βιασμού και βιασμούς διάσημων γυναικών στάθηκε η αφορμή των αποκαλύψεών μου. Είσαι δημοσιογράφος και ξέρεις πως λειτουργεί (σ.σ. το σύστημα) και στην Ελλάδα. Η Μάρω Λύτρα άφησε υπονοούμενα ότι πρόκειται για ισχυρό παράγοντα του καλλιτεχνικού χώρου.

Η ανάρτησή της στο Facebook

«Ο Γουάινστιν είναι παλιάνθρωπος… Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα… όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες. Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα». Και απαντώ. «Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω. Και σιώπησα αρκετά».