Κώστας Χαρδαβέλλας: «Παλιά είχαμε «πλακωθεί» με την Αγγελική Νικολούλη και…»

Κώστας Χαρδαβέλλας

«Η μεγαλύτερη ενοχή που έχω είναι από την περίοδο που έκανα την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», όπου κάποια στιγμή...»

Με αφορμή το βιβλίο του «Το ζεϊμπέκικο του νικητή» ο Κώστας Χαρδαβέλλας μίλησε στην Πολυξένη Καραμίχα και την εφημερίδα Reallife και αναφερόμενος στην πορεία του στην τηλεόραση εξομολογήθηκε για τι έχει μετανιώσει…

Έχετε μετανιώσει για κάποια πράγματα;

Έχω μετανιώσει για κάποιες λαϊκίστικες εκπομπές που έκανα. Έχω κάνει την αυτοκριτική μου. Η μεγαλύτερη ενοχή που έχω είναι από την περίοδο που έκανα την εκπομπή «Ρεπορτάζ στην ομίχλη», όπου κάποια στιγμή ένιωσα να κυνηγάω ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι. Ήταν και η αιτία που σταμάτησα αυτή την εκπομπή όταν ήταν στο peak της. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν ήρθε ένας νεαρός και μου είπε: «Είμαι ερωτευμένος με την κοπέλα μου και δεν μας αφήνουν να ζήσουμε μαζί. Κλεφτήκαμε. Γιατί μας ψάχνεις;»

Κώστας Χαρδαβέλλας: «Όταν έδινα τη μάχη με τον καρκίνο συνέχισα να κάνω εκπομπές. Αυτό με κράτησε ζωντανό»

Αυτή την εκπομπή συνεχίζει με επιτυχία η κυρία Νικολούλη…

Η Αγγελική Νικολούλη κάνει την εκπομπή πάρα πολύ καλά. Την έχει εξελίξει και δεν αισθάνομαι ότι «κυνηγάει» ανθρώπους που θέλουν να ζήσουν ελεύθεροι, αλλά σκοτεινά εγκλήματα και περίεργες υποθέσεις. Η σχέση μου με την Αγγελική Νικολούλη είναι πάρα πολύ καλή, παρόλο που παλιά είχαμε «πλακωθεί» και δημόσια μάλιστα. επειδή η Αγγελική ήταν συνεργάτιδα μου. Για μένα έχει κλείσει ο κύκλος αυτής της εκπομπής, δεν θέλω να κάνω τον κυνηγό των ανθρώπων.