Κωνσταντίνος Πλεμμένος: «Μέσα σε ένα χρόνο από τα 110 κιλά έφτασα στα 85»

Κωνσταντίνος Πλεμμένος

«Πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου, γιατί έπινα και μετά πήγαινα στις 3 το πρωί και έτρωγα κρέπα».

Στον Παναγιώτη Μουλόπουλο και το περιοδικό You έδωσε συνέντευξη ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος, ο οποίος μίλησε και για τα 25 κιλά που έχασε.

[dfp_ads id=236982]

Γιατί είσαι αρνητικός με την εμφάνισή σου;

Μπορεί να βοήθησε, μπορεί και όχι. Προσωπικά δεν την σκέφτομαι ως κάτι βοηθητικό. Κατά τη γνώμη μου η δουλειά ενός ηθοποιού δεν έχει σχέση με την εμφάνισή του, όσο κι αν τον ανεβάζει. Για πόσα χρόνια θα είσαι όμορφος; Σε βάθος χρόνου και ψυχικά δεν έχει σημασία.

Δεν μπήκες ποτέ στη διαδικασία να «φτιάξεις» το σώμα σου;

Το καλοκαίρι ήταν να κάνω τον «Ηρακλή» και έπρεπε να νιώσω πώς είναι να σηκώνεις λίγα βάρη. Γενικά δεν έχω κάνει πολύ γυμναστήριο στη ζωή μου. Πριν μπω στο “Εθνικό”, στα 23 μου, ζύγιζα 110 κιλά!

Γιατί έτσι;

Απ’ όταν τελείωσα το σχολείο και όσο δούλευα στο βιβλιοδετείο ήμουν 110 κιλά. Δεν είχα κάποιο θέμα υγείας, αλλά έτρωγα πάρα πολύ και δεν έκανα τίποτε άλλο.

Κωνσταντίνος Πλεμμένος

Και πώς τα έχασες;

Κάποια στιγμή αποφάσισα να τα χάσω, γιατί δεν ένιωθα ωραία με το σώμα μου. Κάποτε μου έλεγαν οι γονείς μου να αδυνατίσω, αλλά εγώ δεν το έκανα. Κι όταν σταμάτησαν, το πήρα απόφαση. Έτσι άρχισα το τρέξιμο και δεν έτρωγα το βράδυ.

Τώρα πόσα κιλά είσαι;

Είμαι 82.

Πάντως δεν είναι εύκολο να χάσεις τόσα κιλά…

Μέσα σε έναν χρόνο από τα 110 κιλά έφτασα στα 85. Οι φίλοι μου είχαν πάθει πλάκα και με ρωτούσαν πού πήγε ο άλλος μισός και τέτοια!

Χρειάστηκε να κάνεις κάποιου είδους επέμβαση ώστε να επιτευχθεί το αποτέλεσμα;

Όχι. Μόνο τρέξιμο και καθόλου φαγητό το βράδυ. Πρόσεχα πολύ τη διατροφή μου, γιατί έπινα και μετά πήγαινα στις 3 το πρωί και έτρωγα κρέπα κ.ά. Κι αυτό έχει τη χαρά του, αλλά άμα θέλεις να τρέξεις, να κάνεις πράγματα και να νιώσεις καλά -και σωματικά να έχεις αντοχές- είναι δύσκολο.