Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Καβγάς με τον πρώην της σε νυχτερινό κέντρο! Του έσκισε την μπλούζα!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Τι συνέβη το βράδυ της Κυριακής ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον πρώην σύντροφο της; Έκπληκτοι οι θαμώνες του μαγαζιού.

Λίγο καιρό μετά το χωρισμό της, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε να απολαύσει με φίλες της τη βραδιά, αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά. Η παρουσιάστρια ήρθε αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη που της χάλασε για λίγο τη διάθεση. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo επεισόδιο προκλήθηκε ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον πρώην της Γιώργο Κοτσοβό.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν η Σπυριδούλα Τριάντου και ο Δημήτρης Μαυρίδης στην εφημερίδα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πέρασε την είσοδο του νυχτερινού κέντρου Fantasia το βράδυ της Κυριακής λίγο μετά τη μία. Παρέα της η Νάνσυ Παραδεισανού και ακόμα μια φίλη τους. Η παρουσιάστρια διασκέδαζε με την ψυχή της μέχρι που 2 ώρες αργότερα στο νυχτερινό κέντρο εμφανίστηκε ο πρώην της και μάλιστα όχι μόνος του αλλά συνοδευόμενος από τρεις εντυπωσιακές γυναίκες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια δεν τον είδε, αλλά της το «σφύριξαν» και απλώς γύρισε το κεφάλι της. Τι το ήθελε!

Nude body @stradivarius Metallic skirt @hm Pumps @jimmychoo @kalogirou_stores Jewels @annamariamazaraki

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Konstantina Spyropoulou???????????? (@konstantinaspyropoulou) στις

 

Ο καβγάς

Εκείνος την ίδια στιγμή αγκάλιασε και φίλησε μια από τις τρεις γυναίκες που αναφέρεται ως νέα του σύντροφος. Μέσα σε λίγο λεπτά οι δυο πρώην ήρθαν κοντά και δημιουργήθηκε έντονο επεισόδιο. Τόσο έντονο που σκίστηκε μέχρι και η μπλούζα του Κοτσοβού. Η έντονη λογομαχία κράτησε μερικά λεπτά, ενώ ο Γιώργος Κοτσοβός αποφάσισε να αποχωρήσει αφήνοντας πίσω του τις φίλες του.

Μετά το επεισόδιο και την αποχώρηση του η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν έχασε το κέφι της και επέστρεψε στο τραπέζι της.