Κατερίνα Καραβάτου: «Με διαλύει αυτό το πράγμα… Γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου»

«Αν κάτι δεν μπορώ να αντιμετωπίσω και με ταράζει, είναι αυτό. Και μόνο που σ’ το λέω, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα…».

Στο περιοδικό People και τη Σόνια Καζόνι μίλησε η Κατερίνα Καραβάτου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην Αέλια, αλλά και στον μπέμπη της.

katerina

Η Αέλια ήταν θετική στο να αποκτήσει αδελφάκι;

Εκείνη και ο μπαμπάς της είχαν κάνει κόμμα για να έρθει το μωρό στη ζωή! Το ζητούσε πολύ έντονα, το ήθελε πολύ. Φυσικά, τώρα τα πράγματα δεν είναι ακριβώς όπως τα φανταζόταν, γιατί το μωρό θέλει φροντίδα, θέλει τη μαμά πάρα πολλές ώρες κι εγώ δεν μπορώ να είμαι έτσι ακριβώς όπως ήμουν με την Αέλια. Ευτυχώς, το έχει αναλάβει ο Κρατερός αυτό το κομμάτι και κάνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Πριν έρθει ο μπέμπης, είχε αρχίσει να περνάει πολύ χρόνο μαζί της, είχε προετοιμάσει το έδαφος. Ναι μεν κρατιούνται οι ισορροπίες, αλλά εγώ την έχω πάρα πολύ στο νου μου. Συγκινούμαι και γεμίζουν δάκρυα τα μάτια μου και μόνο στη σκέψη πως ίσως αισθανθεί ότι μπορεί να μην την αγαπώ όπως πριν. Με διαλύει αυτό το πράγμα… Αν κάτι δεν μπορώ να αντιμετωπίσω και με ταράζει, είναι αυτό. Και μόνο που σ’ το λέω, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα. Από την άλλη, έχω την αγωνία μήπως δεν δίνω στο μικρό μας παιδάκι όσα έδινα στην Αέλια, εξαιτίας του δικού μου φόβου μήπως εκείνη δει κάτι το οποίο την ταράξει. Το μεγαλύτερό μου μέλημα είναι να παίρνουν και οι δύο την αγάπη που τους αξίζει και τους πρέπει για να μεγαλώσουν καλά.

Ο Κρατερός βοηθά και με τον μπέμπη;

Ο Κρατερός κάνει τα πάντα, όπως έκανε και στην Αέλια. Μόνο που δεν θηλάζει!

Εκείνος δεν αγχώθηκε πως ίσως είναι πολύ νωρίς για να μπεις σε φουλ πρόγραμμα απαιτητικής δουλειάς το φθινόπωρο;

Ήταν μια απόφαση που πήραμε με μεγάλη σοβαρότητα. Ένας λόγος που είπαμε «ναι, πάμε να το κάνουμε» είναι πως μπορώ να βασιστώ απόλυτα στον Κρατερό. Η παρουσία του στο πλατό για μένα είναι πολύ σημαντική. Παίζει μεγάλο ρόλο που αυτή την πολύ ωραία και μεγάλη ευκαιρία για μια νέα προσπάθεια την κάνουμε και πάλι μαζί.

Οι φετινές καθημερινές του υποχρεώσεις δεν σημαίνουν πως αυτόματα θα αναγκαστεί να περιορίσει τις δουλειές του στην υποκριτική;

Ό,τι θελήσει να κάνει ο Κρατερός είμαι σίγουρη πως θα βρει τον τρόπο να το κάνει. Είναι κομάντο!

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People, που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο, μαζί με το Πρώτο Θέμα.