Η Καίτη Φίνου αποκαλύπτει για την ταινία “Μάντεψε τι κάνω τα βράδια”!

Καίτη Φίνου

«Στο φινάλε τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν στου Παπάγου κι έκανε τόσο κρύο που σε μακρινά πλάνα…».

Στον Alpha προβλήθηκε σήμερα το μεσημέρι η ταινία “Μάντεψε τι κάνω τα βράδια”. Η Καίτη Φίνου, λοιπόν, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο facebook, αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τα παρασκήνια της ταινίας.

[dfp_ads id=236982]

«Υπέροχη στην συνεργασία η γλυκύτατη Ευαγγελία Σαμιωτάκη. Με ρωτάτε που γίνονται τα γυρίσματα στην κάθε ταινία. Δεν θυμάμαι για όλες. Όλες οι ταινίες γυρίστηκαν σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Η σκηνή του χορού στην συγκεκριμένη ταινία γυρίστηκε στην αίθουσα δεξιώσεων του Κάραβελ. Το ρεστωράν που έγιναν σκηνές ήταν το Ερατώ στο Χαλάνδρι.

Για να κάνω την γιαγιά ο Στάθης μου έδειχνε στην πρόβα για φωνή και κίνηση. Στο φινάλε τα εξωτερικά γυρίσματα έγιναν στου Παπάγου κι έκανε τόσο κρύο που σε μακρινά πλάνα στην καρότσα που έπρεπε να είμαστε επάνω δεν αντέχαμε και έγιναν χωρίς εμάς. Όταν δείχνει τον Στάθη να οδηγεί πάντα τον ντουμπλάριζαν. Δεν ήξερε φρένο γκάζι και δεν το έμαθε ποτέ.

Λίγο πριν το φινάλε στο αστυνομικό τμήμα είμαι άβαφη φοράω μαύρα… είχε συμβεί κάτι προσωπικό όχι χαρούμενο. Όταν ο Στάθης έκανε την γριά το συνεργείο από τα γέλια δεν δούλευε και οι περισσότερες σκηνές γυρίζονταν πάλι και πάλι.

Δυστυχώς οι περισσότεροι και σ’αυτη την ταινία ‘εχουν φύγει… Στάθης, Ρένα, Σαμιωτάκη, Ρίζος… Όλοι τους έχουν από μια θέση στην καρδιά μας…….», έγραψε η Καίτη Φίνου.

Η ανάρτηση που έκανε η Καίτη Φίνου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!